Hjemmelaget knekkebrød med gresskarkjerner

Hei alle sammen!

Idag deler vi en oppskrift på knekkebrød med gresskarkjerner. 

Ønsker dere en super dag!

   Knekkebrød

  • 2 dl fint spelt mel
  • 2 dl fibra mel
  • 1 dl gresskarkjerner
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 ts salt
  • ca 2 dl vann

 

Bland ingrediensene og la svelle i 10 minutter.

Finn frem stekeplate med bakepapir og smør bakepapir med matolje.

Hell den våte deigen over  og smør et tynt lag utover bakepapiret, bruk gjerne en slikkepott.  

Dryss gjerne gresskarkjerner over, og sett brettet inn i stekeovnen på 160 grader i 35 minutter.

Ta brettet ut etter 35 minutter og skjær med pizzahjul opp i stykker. Sett brettet inn igjen i ovnen og stek videre i 35 minutter. OBS følg med så de ikke blir brente! Kan også legge et bakepapir eller aluminiumsfolie på toppen.

Er knekkebrødene ikke helt harde og crispy  når de har stått tiden ut, kan de stekes i ovnene på 100 grader  til de er klare.

Håper det smaker!

 

 

#knekkebrød #mat #blogg #hverdag #sommer #foto

 

20 kommentarer

Siste innlegg