Heisann!
I dag vil vi dele med dere en lavkarbo oppskrift på omelettrull. Egg inneholder mange gode næringsstoffer som vitamin A, vitamin E, vitamin D. vitamin B 12, folat, jern og er også rik på proteiner. Egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet!
Ha en flott dag!
Omelettrull
8 egg
3 ss melk eller vann/soyamelk
1 ts salt
1/2 pepper
4 ss revet parmesanost
litt finhakket persille
Fyll (valgfritt)
salat
kalkunskinke
Sett stekeovnen på 200 grader.
Miks omelettblandingen og hell blandingen over på en stekeplate ikledd bakepapir.
Sett den midt i ovnen i ca 8 minutter.
Når den er ferdig er det viktig at den avkjøles helt før du legger et bakepapir oppå og snur den oppned. Så legger du fyllet på og ruller den sammen.
Pakk den inn i bakepapiret og legg den i kjøleskapet i ca 40 minutter for at formen holder seg bedre og lettere å skjære opp.
Så kan du skjære omelettrullen i skiver og den er klar for servering!
Håper det smaker!
God appetitt:)
#omelettrull #lavkarbo #salat #proteinrik #helg #matblogg #blogg #ferie #foto #mat #hverdag #torsdag
yummy 😀
Stine Tokle: Takk 😀
Yumm! 🙂
Emma Olsen: Takk takk <3 Smaker kjempegodt!
hjelpe meg tom eg som ikkje er superfan av ommis syns dette så snadder ut 🙂
cuskima: Tusen takk <3 Så kjekt å høre 🙂
<3
Må si at du er så utrolig flink med mat laging og kreativitet!! 🙂 Stå på!
Q. Vyvy: Tusen takk<3
Nam, dette så veldig godt ut! Jeg elsker omelett, så dette blir jeg nok å prøve en gang i framtiden 😀
Åh, dette så bare helt gull ut!!! 😀 MÅ prøves! 🙂
Woow det var smart!!! Tusen takk for tips 😀
Becca Alexandra: Takk:) Det smakte kjempegodt:)
Tone Utne: Takk takk <3 Ja anbefales!
Vilde: Takk <3 Det smakte veldig godt!