Glutenfri rullekake til 17.mai!

Hei!

Her kommer en oppskrift på glutenfri rullekake som smaker helt som vanlig rullekake synes jeg. Pynter du kaken med krem, jordbær og blåbær så passer den perfekt til 17.mai!

Ha en super pinsehelg!

 

Glutenfri rullekake

3 egg

1 1/2 dl brunt råsukker

2 dl potetmel

2 ss bakekakao

1 ts vaniljesukker

1 ts bakepulver

 

Sett stekeovnen på 250 grader (over og under). Visp egg og sukker til eggedosis. Sikt potetmel, bakekakao, vaniljesukker og bakepulver inn i eggedosisen.

Vend forsiktig inn i eggedosisen.

Hell røren over på en stekeplate dekket med bakepapir og sett den midt i stekeovnen på 250 grader (over og under varme) i ca 3- 5 minutter. 

Når kaken er gjennomstekt velter du den over på et bakepapir og lar den ligge å avkjøles mens du lager til fyllet feks krem. Smør på fyllet på den avkjølte kaken og rull sammen fra kort side mot kort side. 

Skjær i skiver og dekorer gjerne med friske bær og krem. 

Håper det smaker!

 

 

#spisogspar #blogg #mat #helse #livsstil #rullekake #mamma #mammablogg #spisogspar #Norge #blogglisten #side2  #17.mai #mai #vår #pinsehelg #pinse 

28 kommentarer

Siste innlegg