Ovnsbakt rabarbra med vaniljeis og friske bær – enkelt og godt!

Hei!

Rabarbraen har vært moden en stund nå og hva smaker vel bedre enn ovnsbakt rabarbra med vaniljeis og friske bær til? Dette er en skikkelig sommerdessert og veldig lett å lage.  Den syrlige smaken fra rabarbraen passer godt sammen med vaniljeis, vispet krem eller visst du vil ha en mer proteinrik og sunnere versjon kan du ha vaniljekesam  til. 

Ha en super dag!

 

 

 

Ovnsbakt rabarbra

540 gram rabarbra

200 gram brunt rå sukker eller vanlig sukker

Forvarm ovnen på 200 grader.

Skrell rabarbraen og skjær i ca 1 cm tykke skiver. 

Ha det i en ildfast form og strø sukkeret over og rør det lett inn.

Ha aluminumsfolie over og sett det midt i ovnen.

Stek i ca 10 – 15 minutter til rabarbraen er myk.

La rabarbraen avkjøles litt før servering.

 

 

Håper det smaker! 

 

 

#spisogspar #blogg #dessert #rabarbra #ovnsbakt #mat #matblogg #kosthold #helse #livsstil #sommer #mamma #mammablogg #blogglisten #side2

 

 

32 kommentarer

Siste innlegg