Fiskegryte med grønnsaker til middag

Hei!

Dagens middags tips er en deilig fiskegryte med grønnsaker. Det som er så greit med sånne gryter er  at den kan stå å småputre og det er bare til å røre litt om innimellom. Da er det greit å benytte sjansen til å rydde kjøkkenet og dekke bordet, og  så er maten ferdig! 

Ha en flott dag!

 

 

Fiskegryte

(4 porsjoner)

 

8 stk mellomstore poteter

600 -800 gram torsk eller sei (tint)

1 rødløk

1 rød paprika

2 stk gulrøtter

1 -2 dl vann

1 dl olivenolje

ca 2 ts maldon salt

ca 1/2 ts pepper

finhakket persille til servering

 

Tin fisken og skjær den i skiver eller store terninger.

Skrell potetene og skjær de i terninger. Skjær i skiver en løk og  paprika.

Skrell to gulerøtter og skjær i skiver.

Legg alt lagvis i en kasserolle og dryss over salt og pepper.

Sett på lokk og la de småkoke på middelshøy temperatur i ca 20 minutter. Rør forsiktig (så ikke fisken går helt i oppløsning) om innimellom. 

Server med et dryss med finhakket persille og gjerne friske urter til pynt.

Håper det smaker!

 

 

#spisogspar #blogg #mat #fiskegryte #matblogg #mamma #mammablogg #helse #kosthold #matfrabunnen #hjemmelaget #middag #Norge #fisk #matglede

26 kommentarer

Siste innlegg