Hei!
Nå er det helg og da må det vel være lov å kose seg litt ekstra?
Her kommer en oppskrift på en kjempegod og luftig bringebær mousse.
God helg!
Bringebær mousse
Ca 650 gram med bringebær
7 gelatinblader
2 dl brunt råsukker
5 dl kremfløte
Legg gelatinbladene i bløt i kaldt vann i ca 5-10 minutter.
Varm opp bringebær i en kasserolle og bland inn sukker mens du rører, når det koker tar du kasserollen bort fra varmen og sil bringebærene så du får bort mesteparten av frøene.
Klem vannet av gelatinbladene og rør de inn i de varme bringebærsausen. Sett det så kaldt.
Visp kremfløten. Bland den litt stive og helt avkjølte bringebærsausen forsiktig inn i kremen. Konsistensen skal være en luftig mousse, er den for slapp kan du sette den noen minutter i fryseren før den er klar for servering!
Håper det smaker!
#spisogspar #mat #mousse #bringebær #hjemmelaget #matglede #helse #sunt #matblogg #mamma
Noe så godt! elsker is og lignende, og da spesielt med jordbær eller bringebær smak ;3
Henriette Celin: Ja dette smaker friskt og kjempegodt <3
Åh, den så forfriskende og deilig ut!<3
nam! 🙂
så godt det der så ut 😀
Det der er jeg overbevist om smaker supert 🙂 Skulle bare ønske jeg gadd å lage sånt 😀
Namm..flott tips!
ååå fantastisk! Skal såå prøve denne også<3
Janne: Tusen hjertelig takk <3
dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk <3
frodith: Ja det ble kjempegodt 😀
Ida Kristine: Tusen takk <3
Camilla: Tusen takk <3
Å elsker alt med bringebær, dette ser jo godt ut
tepausen.blogg.no: Tusen takk <3 Ble kjempegodt 🙂
Ser godt ut!
Rolf: Tusen takk <3