Hjemmelaget bringebær mousse

Hei!

Nå er det helg og da må det vel være lov å kose seg litt ekstra?

Her kommer en  oppskrift på en kjempegod og luftig bringebær mousse.

God helg!

 

 

Bringebær mousse

Ca 650 gram med bringebær

7 gelatinblader

2 dl brunt råsukker

5 dl kremfløte

 

Legg gelatinbladene i bløt i kaldt vann i ca 5-10  minutter.

Varm opp bringebær i en kasserolle  og bland inn sukker mens du rører, når det koker tar du  kasserollen bort fra varmen og sil bringebærene så du får bort mesteparten av  frøene.

 Klem vannet av gelatinbladene og rør de inn i de varme bringebærsausen. Sett det så kaldt.

Visp kremfløten. Bland den litt stive og helt  avkjølte bringebærsausen forsiktig inn i kremen. Konsistensen skal være en luftig mousse, er den for slapp kan du sette den noen minutter i fryseren før den er klar for servering!

Håper det smaker!

 

 

 

#spisogspar #mat #mousse #bringebær #hjemmelaget #matglede #helse #sunt #matblogg #mamma 

16 kommentarer

Siste innlegg