Salte nytelser: hjemmelaget italienske grissini

Hei!

Grissini er enkelt å lage med få ingredienser og smaker kjempegodt som de er eller som tilbehør til for eksempel supper.

Jeg har havsalt på disse, men du kan gjerne ha sesamfrø eller parmesanost på de istedet.

Her er travle fager med diabetes og pumpeopplæring fortiden. foreløpig går det veldig fint :)

Ha en fin onsdag!

 





 

Grissini

(ca 20 stk)

 

6 dl økologisk hvetemel

ca 2 dl kaldt vann

1 ss olivenolje

1 ts  maldon salt

 

Topping: olivenolje og maldon salt/ havsalt

 

Elt sammen deigen og sett den kjøleskapskaldt i plast i 20 minutter, kan gjerne stå over natten også.

Rull tynne deig-pinner og snurr deigen gjerne også. Viktig at de er tynne da blir de mer sprø og crispy.

 Pensle over med litt olivenolje og dryss havsalt over.

Sett i forvarmet stekeovn på 200 grader  (over og under varme) nest nederst i ovnen  i ca 15 minutter til de  er gylne. Rull de gjerne litt med en stekespade innimellom.

Avkjøl på rist så blir de mer crispy.

Da er de klar for å nyyyyytes!



 

 

#spisogspar #blogg #matglede #helse #tips #hverdag #italia #grissini #hjemmelaget #matfrabunnen #Norge #oppskrift #mamma #helg #Januar #vinter #uke #uken #nyttår

 

 

24 kommentarer

Mia - Alt annet enn A4

11.01.2017 kl.18:17

Så gode de så ut <3

spisogspar

11.01.2017 kl.19:49

Mia: Tusen takk <3

dvergpinschere i mitt hjerte

11.01.2017 kl.18:29

Ja det er jo så godt..men spises bare på resturante...hihihi. Ser jo veldig enkelt ut..men akk..er nok ikke der at jeg lager sånne..altså ingen baker...men flott tips!

spisogspar

11.01.2017 kl.19:48

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja grissini er kjempegodt! Tusen takk for det :D
Nam :D

spisogspar

11.01.2017 kl.19:47

Alexandra Emilie: Tusen takk <3

Victoria Larsen

11.01.2017 kl.19:06

Ser gode ut! Ønsker deg en fin onsdagskveld :-)

spisogspar

11.01.2017 kl.19:47

Victoria Larsen: Tusen takk <3 Kos deg med kvelden :))

frodith

11.01.2017 kl.19:54

Det fikk jeg lyst på :-)

spisogspar

11.01.2017 kl.19:56

frodith: Så bra :D Kos deg med kvelden :))

morsmiddag

11.01.2017 kl.20:28

Vet du det der synes jeg er så stilig, har alltid hatt lyst å prøve, det ser så utrolig godt ut.

spisogspar

11.01.2017 kl.21:42

morsmiddag: Ja det må du prøve, veldig enkelt å lage og smaker kjempegodt!

http://hevhodet.blogg.no/

11.01.2017 kl.20:43

Så godt ut :) :)

spisogspar

11.01.2017 kl.21:41

http://hevhodet.blogg.no/: Tusen takk <3

Janne

11.01.2017 kl.20:57

så digg :D

spisogspar

11.01.2017 kl.21:41

Janne: Utrolig godt :D Kunne spist alt alene, hihi!

Regine Ness Karlsen

11.01.2017 kl.21:21

Nam!

spisogspar

11.01.2017 kl.21:40

Regine Ness Karlsen: Tusen takk <3

tepausen.blogg.no

11.01.2017 kl.22:00

<3

spisogspar

11.01.2017 kl.22:01

tepausen.blogg.no: <3

Evelin

12.01.2017 kl.12:37

yummy :D

spisogspar

12.01.2017 kl.18:05

Evelin: Tusen takk <3

Ida Øverland

13.01.2017 kl.16:01

kult! aldri tenk på å lage dette før!

spisogspar

13.01.2017 kl.16:08

Ida Øverland: Super enkelt og super godt ;))

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

38, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette er først og fremst en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et familiemedlem med diabetes type 1 blir det også mye fokus på sunn mat, og gjerne da lav-karbo. Det er stort sett jeg som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann heter Sandro og har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil og har de siste 10 årene bodd i Norge. Jeg heter Katrine og er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Maten vi lager er inspirert av Norge, Sicilia og Sør-Amerika. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. i 2016 fikk 10 åringen diabetes 1 så bloggen vil også handle en del om dette. SPONSORER: HONNING CENTRALEN, FJORDLAND

myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits