Blå havregrøt - en super start på dagen!

Hei!

Her startet dagen med deilig blå havregrøt. Visste du at blåbær er rik på antioksidanter og C vitamin?  Så dette er  en sunn og god start på dagen! 

Nå holder jeg på å lage boller for å feire fastelavn senere i dag. Denne gangen blir det litt sunnere boller ;)

God søndag!





 

Blå havregrøt

(1 porsjon)

70 gram havregryn

1 ss flytende akasie honning

1 klype maldon salt

1 ts vaniljesukker

1 ts kanel

1,5- 2 dl melk

170 gram frosne blåbær

Bland alle ingrediensene bortsett fra blåbærene. Gi grøten et oppkok mens du rører. Tilsett så blåbærene og rør om. La det småkoke et par minutter så er den klar for å nyyyyyytes!

Håper det smaker!



 

Sponset av Honning Centralen

 

#spisogspar #blogg #matblogg #matglede #helse #tips #frokost #lunsj #oppskrift #blåbær #havregrøt #mamma #hverdag #helg #søndag #mandag #uke #vinterferie #februar #vår #bilde #foto #bilder #sunt #godt #Norge #Bergen

16 kommentarer

Hege Kristin

26.02.2017 kl.13:19

nam :D

spisogspar

26.02.2017 kl.13:25

Hege Kristin: Tusen takk <3

Vilde

26.02.2017 kl.13:21

Nam, det hørtes godt ut :D

spisogspar

26.02.2017 kl.13:25

Vilde: Tusen takk :) Ble kjempegodt <3

frodith

26.02.2017 kl.14:09

Det både så og hørtes godt ut :-)

spisogspar

26.02.2017 kl.14:34

frodith: Tusen takk :D

annebe

26.02.2017 kl.14:38

Den var lekker :)) Spiste havregrøt til frokost vi også...men den var helt vanlig... :)) Fin dag videre til deg og dine <3

spisogspar

26.02.2017 kl.14:40

annebe: Tusen takk <3 Ja havregrøt er godt, jeg og minsten er veldig glad i det :)) Ha en god dag til deg og dine <3

Mia - Alt annet enn A4

26.02.2017 kl.14:41

Åh, må være godt med honning i grøt! Ikke tenkt på det faktisk :) Ser nydelig ut

spisogspar

26.02.2017 kl.14:43

Mia: Ja det er jo litt mer næring i honning enn i sukker, så ikke så dumt å bruke som søtning :)) . Tusen takk <3

Victoria Larsen

26.02.2017 kl.15:39

Ser kjempe godt ut! :D

spisogspar

26.02.2017 kl.18:54

Victoria Larsen: Tusen takk <3

dvergpinschere i mitt hjerte

26.02.2017 kl.18:38

Ja det ser virkelig godt ut..spiser havregrøt hver morgen..men bare med sukker og kanel.. skal jammen prøve dette engang..takk for tips! HA en god kveld! og kos deg med boller!

spisogspar

26.02.2017 kl.18:54

dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk <3 Kos deg med kvelden <3

Margrethe

26.02.2017 kl.20:33

Det så helt nydelig ut! Nam <3

spisogspar

26.02.2017 kl.20:48

Margrethe: Tusen takk <3 Veldig godt :D

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

38, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette er først og fremst en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et familiemedlem med diabetes type 1 blir det også mye fokus på sunn mat, og gjerne da lav-karbo. Det er stort sett jeg som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann heter Sandro og har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil og har de siste 10 årene bodd i Norge. Jeg heter Katrine og er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Maten vi lager er inspirert av Norge, Sicilia og Sør-Amerika. Sammen har vi to barn på 5 år og 9 år. Nylig fikk 9- åringen diabetes 1 så bloggen vil også handle en del om dette. SPONSORER: HONNING CENTRALEN, FJORDLAND

myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits