hits

Lyst på noe godt til helgen: Muffins fylt med vaniljekrem!

Hei!

Her kommer et tips til helgekosen: kjempegode muffins laget av blant annet havremel, mandelmel og kokosmel. Jeg maler mandelmel av mandler selv, det blir mye billigere, og det samme med kokosmel. Jeg fylte muffinsene med Zero vaniljesaus, men da bør de spises med skje da det blir ganske flytende, men smaker kjempegodt! Med Zero vaniljesaus i muffinsene ble det bare ca 7 karbohydrater i hver muffins som betyr at en med diabetes kan forsyne seg flere ganger, noe min datter var glad for.

Ønsker deg en flott lørdag! 





Muffins fylte med vaniljekrem

(12 stk)

1 dl fint hvetemel

1 dl havremel

25 gram mandelmel

25 gram kokosmel

2 økologiske egg

50 gram sukrin gold

20 gram økologisk sukker

1 1/2 ts bakepulver

1 ts vaniljesukker

2 ss gresk yoghurt

0,5 dl melk

100 gram smør

 

Vaniljekrem, eller vaniljesaus Zero men blir da mer flytende

bringebær til pynt

melis /sukrin melis

 

Sett ovnen på 200 grader (over og under varme).

Visp sammen smør og sukker. Tilsett et egg om gangen. Bland inn alt det tørre og tilsett yoghurt og melk.

Hell muffinsrøren  over i former og sett til steking midt i stekeovnen i ca 15 minutter. 

Når de er ferdig stekte avkjøler du de litt før du lager en liten grop midt i muffinsen og fyller med vaniljekrem eller vaniljesaus Zero (men med sausen må muffinsene spises med skje da vaniljesausen er flytende).

Topp med bringebær eller andre bær du har for  hånden og avslutt med et dryss med melis.

Håper det smaker!



 

#spisogspar #blogg #hverdag #helg #lørdag #muffins #hjemmelaget #oppskrift #tips #helse #matglede #helse #bilde #foto #mamma #mammablogg #familie #mars #vår

18 kommentarer

frodith

18.03.2017 kl.18:59

Så deilig <3 Håper du har en fin helg snupp <3

spisogspar

18.03.2017 kl.19:18

frodith: Tusen takk :)) God helgeklem <3

annebe

18.03.2017 kl.18:59

Ja takk..hehe... ser kjempegode ut :))

spisogspar

18.03.2017 kl.19:17

annebe: Skal send noen over til deg, hihi :)) <3

Janne

18.03.2017 kl.19:13

åå så deilig <3

spisogspar

18.03.2017 kl.19:17

Janne: Tusen takk <3

Hverdagslykker

18.03.2017 kl.19:26

Dette så godt ut!

spisogspar

18.03.2017 kl.19:28

Hverdagslykker: Tusen takk <3

Pernille

18.03.2017 kl.19:29

De så veldig gode ut :)

spisogspar

18.03.2017 kl.20:17

Pernille: Tusen takk <3 Ble kjempegode :))

dvergpinschere i mitt hjerte

18.03.2017 kl.20:24

Flott tips! God helg!!

spisogspar

18.03.2017 kl.21:34

dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk :) God helg til deg <3

Søtmonsen :))

19.03.2017 kl.00:41

Oh nom nom ;o Dette fristet veldig :D

spisogspar

19.03.2017 kl.09:41

Søtmonsen ): Tusen takk :D

elisebr

19.03.2017 kl.21:14

Så gode de så ut! :)

spisogspar

19.03.2017 kl.21:15

elisebr: Tusen takk <3

maiken

20.03.2017 kl.05:12

Skulle så gjerne ha sendt over en slik en nå , til nattkaffi....

Lurt det med å fylle i vaniljekrem etterpå

spisogspar

20.03.2017 kl.16:14

maiken: Ja de ble veldig gode :D

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

38, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette er først og fremst en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et familiemedlem med diabetes type 1 blir det også mye fokus på sunn mat, og gjerne da lav-karbo. Det er stort sett jeg som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann heter Sandro og har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil og har de siste 10 årene bodd i Norge. Jeg heter Katrine og er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Maten vi lager er inspirert av Norge, Sicilia og Sør-Amerika. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. i 2016 fikk 10 åringen diabetes 1 så bloggen vil også handle en del om dette. SPONSORER: FUNKSJONELL MAT HONNING CENTRALEN, FJORDLAND

myTaste.no

Kategorier

Arkiv