Taco med en ny vri

Hei!

Terteskjell var det lenge siden jeg har spist, det må være noen år siden fatisk. Og for noen dager siden kjøpte jeg en pakke med terteskjell på butikken. Jeg ville nemlig prøve meg på noe nytt: nemlig terteskjell fylt med tacokrydret kjøttdeig, revet hvitost, guakemole, rømme og masse deilige grønnsaker til. Og dette ble virkelig kjempegodt og så absolutt en suksess hjemme hos oss!







Taco i terteskjell

(8 porsjoner)

 

1 pakke med terteskjell (8 stk)

1 pakke kjøttdeig (400 gram)

tacokrydder

ca 2 ss tomatpure 

1/2- 1 dl vann

tacokrydder

salt v/behov

 

tilbehør:

hvitost (revet)

salat

agurk

mango

avokado, salt, pepper og sitron saft til guakemole

gjerne tomater og løk også

rømme/ lett kesam

salsa visst det er ønskelig

 

Stek kjøttdeigen og tilsett tacokrydder, jeg hadde også 2 ss tomatpure og litt vann som jeg rørte sammen med kjøttdeigen, tilsett gjerne litt sukker også visst denne blandingen blir for sur.

Varm terteskjellene med bunnen opp etter anvisning på pakken.

Ta skjellene så ut av ovnen og fyll de med kjøttdeigen og gjerne litt revet hvitost på toppen, her satte jeg skjellene inn igjen i  varm ovn så osten smeltet lett og så var de klare til servering.

Lag guakemole og skjær opp grønnsaker du liker og gjerne frukt også, mango synes jeg er kjempegodt som tilbehør til en slik taco-rett.

Da håper jeg det smaker!

 

 

 

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #middag #mat #taco #terteskjell #nyhet #matblogg #barn #familie #hverdag #ferie #sommer #juli #helg #torsdag

15 kommentarer

ladyaugust

13.07.2017 kl.12:45

Det der ser sååå digg ut :D Må såklart prøve for det er år siden jeg spiste slike skjell også. Herlighet du er flink å lage mat du og jeg...jeg elsker slike lette supre oppskrifter <3 Tusen takk :) Ha en fiiin dag <3

spisogspar

13.07.2017 kl.19:21

Tuuuusen takk <3 Ja veldig kjekt med sånne enkle oppskrifter :)) ha en superfin dag videre <3

dvergpinschere i mitt hjerte

13.07.2017 kl.13:57

smart! må kanskje prøves! takk for tips!

spisogspar

13.07.2017 kl.19:18

Ja det smakte godt, var lenge siden jeg hadde spist terteskjell nå, men gav absolutt mer smak:))

Lilli

13.07.2017 kl.14:32

Spennende kombinasjon (:

spisogspar

13.07.2017 kl.19:17

Tusen takk :(

annebe

13.07.2017 kl.17:33

Oj... det har jeg aldri tenkt på... så delikat og godt ut da.. takk for tips <3<3

spisogspar

13.07.2017 kl.19:15

Det ble veldig godt:)) Tusen takk <3

Musemor

13.07.2017 kl.19:09

I terteskjell.

Det høres ut som en fantastisk god ide :)

spisogspar

13.07.2017 kl.19:12

Det var kjempe godt så skal lage dette igjen snart :))

frodith

13.07.2017 kl.19:36

Moro å prøve noe nytt da :-)

spisogspar

13.07.2017 kl.23:29

Ja det synes jeg også :)) Ble veldig godt da :D

Victoria Grøtting

13.07.2017 kl.21:51

Dette så utrolig godt ut! Dette skal jeg imponere noen venner med!

spisogspar

13.07.2017 kl.23:27

Tusen takk <3 :))

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

38, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette er først og fremst en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et familiemedlem med diabetes type 1 blir det også mye fokus på sunn mat, og gjerne da lav-karbo. Det er stort sett jeg som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann heter Sandro og har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil og har de siste 10 årene bodd i Norge. Jeg heter Katrine og er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Maten vi lager er inspirert av Norge, Sicilia og Sør-Amerika. Sammen har vi to barn på 5 år og 9 år. Nylig fikk 9- åringen diabetes 1 så bloggen vil også handle en del om dette. SPONSORER: HONNING CENTRALEN FJORDLAND

myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits