hits

Hjemmelaget sukkerfri gele med kun 3 ingredienser - enklere blir det ikke!

Hei!

Fysen på noe søtt og godt? Da kan jeg anbefale hjemmelaget gele som lages med kun 3 ingredienser. Denne geleen er kjempegod og det beste av alt:  den er sukkerfri og veldig enkel å lage også!  I går laget jeg dette til dessert, om søndagene synes jeg det er ekstra koselig med en dessert etter middagen, og denne forsvant på et blunk!











Hjemmelaget sukkerfri gele

(4 - 5 porsjoner)

 

💗 5 dl konsentrert  saft, jeg brukte her FUN light Red berry crush

💗 5 dl vann

💗 10 plater gelatin

 

Tilbehør: vaniljesaus (Zero) eller hjemmelaget vaniljesaus oppskrift finner du HER.

 

Legg gelatin platene til  bløt i kaldt vann til de  myke (ca 5 minutter) 

Kok opp vann i en kasserolle mens du rører.

Skvis vannet av de myke gelatinplatene  og legg de oppi  den kokende væsken i kasserollen. 

Gi det et lite oppkok til mens du rører så gelatinen er helt smeltet inn i væsken. La det avkjøles litt (ca 10 minutt) før du har konsentrert saft oppi da den ikke skal kokes) 

Hell så over i en litt stor skål eller på glass slik som jeg gjorde.

Jeg fylte små glass med gele  da fikk jeg nok til 5 porsjoner.

Sett kaldt i et par timer til geleen er stivnet.

Jeg toppet geleen med jordbær og vaniljesaus.

Håper det smaker!

💗

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #helse #tips #oppskrift #mat #dessert #sukkerfri #gele #godt #søtt #mandag #uke #hverdag #helg #mandag #uken #juli #sommer #ferie

6 kommentarer

Martha Melkild

17.07.2017 kl.13:06

Ser godt ut :)

spisogspar

17.07.2017 kl.13:09

Martha Melkild: Tusen takk :)) Det var veldig godt :D

Rolf

17.07.2017 kl.13:17

0 kalorier og 0 karbohydrater?

spisogspar

17.07.2017 kl.16:08

Rolf: Jepp :))

Lilli

17.07.2017 kl.22:34

Så kjekt :)

spisogspar

17.07.2017 kl.22:35

Lilli: Ble veldig godt :))

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

38, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette startet som en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et barn som fikk diabetes type 1 i 2016 har det også blitt mer fokus på karbohydrater og jeg spiser mye lav-karbo mat. Det er stort sett jeg ( Katrine) som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann heter Sandro og har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil. Jeg er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. SPONSORER: FUNKSJONELL MAT HONNING CENTRALEN, FJORDLAND Instagram: @katrinestenhjem

myTaste.no

Kategorier

Arkiv