Et lite mat-tips (lavkarbo)

Hei!

Dagens mat-tips er agurk sandwich. Dette lille måltidet er både lavkarbo og glutenfritt, smaker kjempegodt og passer både til frokost, lunsj, kveldsmat og som et mellommåltid. 

 
 

Lavkarbo agurk sandwich

 

1/2 agurk 

en boks tunfisk

litt majones

litt persille

1 cherrytomat    

litt gressløk

litt rødløk



 
 

Del agurken i to like store deler og skrap ut med en teskje frøene i midten. 

Skjær opp tomater og løk, gressløk og persille. Bland sammen med majones og tunfisk. 

Fyll  agurkene og da er det klart for å nytes!

Håper det smaker!

 


 

#agurksandwich #mat #blogg #glutenfri #vegetar #hverdag #helg #sommer #sol #foto #spisogspar #blogg #matglede #lavkarbo #tips #oppskrift #enkelt #godt #sunt #august #torsdag

8 kommentarer

elisebr

10.08.2017 kl.13:18

Så nydelig og godt det så ut! :) Ønsker deg og dine en fin dag :)

spisogspar

10.08.2017 kl.13:19

elisebr: Tusen takk <3 Ha en superfin dag videre <3<3<3

Marianne

10.08.2017 kl.13:28

Det så både godt og enkelt ut:-)

spisogspar

10.08.2017 kl.13:31

Marianne: Tusen takk <3 Ja det er både godt og enkelt :))

Victoria Larsen

10.08.2017 kl.15:29

Flott tips! Så både nydelig og enkelt ut :-D

spisogspar

10.08.2017 kl.20:08

Victoria Larsen: Tusen takk <3

Anne Grethe Seljordslia

10.08.2017 kl.20:29

For et herlig tips!

spisogspar

10.08.2017 kl.20:38

Anne Grethe: Tusen takk <3 Kjekt at du likte det <3

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

38, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette er først og fremst en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et familiemedlem med diabetes type 1 blir det også mye fokus på sunn mat, og gjerne da lav-karbo. Det er stort sett jeg som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann heter Sandro og har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil og har de siste 10 årene bodd i Norge. Jeg heter Katrine og er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Maten vi lager er inspirert av Norge, Sicilia og Sør-Amerika. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. i 2016 fikk 10 åringen diabetes 1 så bloggen vil også handle en del om dette. SPONSORER: HONNING CENTRALEN, FJORDLAND

myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits