hits

Omelettmuffins

Hei!

Dette er bare så godt og superenkelt å lage: eggemuffins eller omelettmuffins. Denne sunne retten passer godt til både frokost, lunsj, supert til piknik og til kvelds. 

 

Eggemuffins / omelettmuffins

(ca 7 -8 stk)

 

7 økologiske egg

3 ss fløte eller melk

4 ss grovrevet parmesanost / hvitost

1/2  ts maldon salt

1/2 ts pepper

Fyll: feks paprika, tomat, skinke, vårløk og gjerne friske urter som timian og eller oregano

 Stekes på 220 grader.

 

Visp egg, melk, grovrevet parmesanost, salt og pepper i en bolle. Tilsett så det du måtte ønske av paprika, skinke osv....

Hell eggeblandingen over i muffinsformer  (lurt å pensle formene med litt olje først) og stek  midt i stekeovnen i ca 10 -15   minutter.


Når omeletten er stivnet helt er den ferdig og du kan ta den ut av ovnen. La den stå å avkjøles litt før du kan spise den.

Da er den klar for å nytes!




Håper det smaker!

God helg! 

 

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #lavkarbo #frokost #lunsj #tips #oppskrift  #omelett #mat #hverdag #mammablogg #blogg #sommer #ferie #sol #spisogspar #matblogg #foto #omelettmuffins #helg #fredag #lørdag 

18 kommentarer

Victoria Larsen

11.08.2017 kl.19:33

Det er utrolig godt!

spisogspar

11.08.2017 kl.19:47

Victoria Larsen: Tusen takk, ja disse er veldig gode :))

dvergpinschere i mitt hjerte

11.08.2017 kl.20:05

DEt ser jo så godt ut..og blir de ordentlig stekt også? ikke bløte inni? flott tips!

spisogspar

11.08.2017 kl.20:13

dvergpinschere i mitt hjerte: klart de blir ordentlig stekt :D De blir faste og fine akkurat som en omelett :))

Margrethe

11.08.2017 kl.22:40

De ser kjempegode ut! Nam.... <3

spisogspar

12.08.2017 kl.11:33

Margrethe: Tusen takk, de er veldig gode :)) <3

Ingrid Elise

12.08.2017 kl.02:03

De såg kjempedeilig ut!

spisogspar

12.08.2017 kl.11:32

Ingrid Elise: Tusen takk <3

Victoria Grøtting

12.08.2017 kl.03:32

Absolutt noe jeg skal lage i morgen ser jeg! Så utrolig godt ut! Takk for så mange fine og enkle tips!

spisogspar

12.08.2017 kl.11:32

Victoria Grøtting: Tusen hjertelig takk :)

superdaddy92

12.08.2017 kl.15:11

de var jo kjempe kule ;D

spisogspar

12.08.2017 kl.17:13

superdaddy92: Tusen takk for det :D

denutroligereisen89

13.08.2017 kl.18:57

Dette skal jeg lage en dag. Er glad i omelett og disse ser jo enda penere ut enn de som er pannestekt! :)

spisogspar

13.08.2017 kl.19:01

denutroligereisen89: Tusen takk <3 Ja disse er enkle å lage og smaker kjempegodt, supert i matpakken :))

denutroligereisen89

13.08.2017 kl.19:06

Ja, de virket gode å spise og gode å ha/praktiske. :)

spisogspar

13.08.2017 kl.19:07

denutroligereisen89: Tusen takk :)

Jeanett Michelle

14.08.2017 kl.23:59

Dette så kjempe godt ut! :D

spisogspar

15.08.2017 kl.00:35

Jeanett Michelle: Tusen hjertelig takk <3

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

38, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette er først og fremst en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et familiemedlem med diabetes type 1 blir det også mye fokus på sunn mat, og gjerne da lav-karbo. Det er stort sett jeg som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann heter Sandro og har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil og har de siste 10 årene bodd i Norge. Jeg heter Katrine og er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Maten vi lager er inspirert av Norge, Sicilia og Sør-Amerika. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. i 2016 fikk 10 åringen diabetes 1 så bloggen vil også handle en del om dette. SPONSORER: FUNKSJONELL MAT HONNING CENTRALEN, FJORDLAND

myTaste.no

Kategorier

Arkiv