Omelettmuffins

Hei!

Dette er bare så godt og superenkelt å lage: eggemuffins eller omelettmuffins. Denne sunne retten passer godt til både frokost, lunsj, supert til piknik og til kvelds. 

 

Eggemuffins / omelettmuffins

(ca 7 -8 stk)

 

7 økologiske egg

3 ss fløte eller melk

4 ss grovrevet parmesanost / hvitost

1/2  ts maldon salt

1/2 ts pepper

Fyll: feks paprika, tomat, skinke, vårløk og gjerne friske urter som timian og eller oregano

 Stekes på 220 grader.

 

Visp egg, melk, grovrevet parmesanost, salt og pepper i en bolle. Tilsett så det du måtte ønske av paprika, skinke osv….

Hell eggeblandingen over i muffinsformer  (lurt å pensle formene med litt olje først) og stek  midt i stekeovnen i ca 10 -15   minutter.


Når omeletten er stivnet helt er den ferdig og du kan ta den ut av ovnen. La den stå å avkjøles litt før du kan spise den.

Da er den klar for å nytes!

Håper det smaker!

God helg! 

 

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #lavkarbo #frokost #lunsj #tips #oppskrift  #omelett #mat #hverdag #mammablogg #blogg #sommer #ferie #sol #spisogspar #matblogg #foto #omelettmuffins #helg #fredag #lørdag 

18 kommentarer

Siste innlegg