hits

Bringebær sorbe (lavkarbo)

God mandag!

Bringebær sorbe er kjempegodt, og idag startet jeg dagen med nettopp dette! Jeg har pådratt meg en halsbetennelse og går inn i 3. uken nå med feber, og en slik kjølende sorbe er det eneste som frister akkurat nå! 

Denne sorbeen er sukkerfri, men kan også lett gjøres laktosefri  ved å bruke feks kokosmelk.  Dette er en deilig dessert,  mellommåltid eller når en bare har lyst på noe godt!

 

Bringebær sorbe

(1 stor porsjon)

 

150 gram Gresk/ Tyrkisk Yoghurt ( fra Lindahl ) (ca 5 KH pr 100 gram) eller creme fraishe (2,9 KH pr 100 gram) / kokosmelk ( 6 KH pr 100 gram) / kremfløte (2,9 KH pr 100 gram)

200 gram frosne bringebær

ca 2-3 ss sukrinmelis eller annen søtning etter smak

 

Kjør de frosne bringebærene sammen med feks yogurt til en klumpfri sorbe.

Smak til med søtning.

Server straks!

 

Håper det smaker!

 

 

Klem

- Katrine -

 

#spisogspar #blogg #matglede #lavkarbo #sorbet #bringebær #bringebærsorbet #hverdag #mandag #tips #oppskrift #sunt #godt #sukkerfri 

10 kommentarer

elisebr

04.09.2017 kl.11:43

Så nydelig, frisk og god den så ut! :) Ønsker deg god bedring :) <3

spisogspar

04.09.2017 kl.12:18

elisebr: Tuuuusen takk <3 Ha en flott dag :))

elisebr

04.09.2017 kl.14:04

tusen takk :) <3

spisogspar

04.09.2017 kl.14:20

elisebr: <3

annebe

04.09.2017 kl.14:19

Ser og høres deilig ut :)) Lyst på noe godt har man jo rett som det er <3

spisogspar

04.09.2017 kl.14:20

annebe: Tusen takk :)) Ja og dette kan nytes med ganske så god samvittighet :))

maiken

04.09.2017 kl.14:26

Ser herlig ut, og helt sikkert leskende til sår hals. Det ER så vondt....

God bedring til deg.

spisogspar

04.09.2017 kl.14:38

maiken: Tuuusen takk <3

frodith

04.09.2017 kl.19:24

Lekkert Katrine :-) Nam <3

spisogspar

04.09.2017 kl.19:26

frodith: Tusen takk :D Ja dette ble kjempegodt :))

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

39, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette startet som en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et barn som fikk diabetes type 1 i 2016 har det også blitt mer fokus på karbohydrater og jeg spiser mye lav-karbo mat. Det er stort sett jeg ( Katrine) som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil. Jeg er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. SPONSORER: FUNKSJONELL MAT, HONNING CENTRALEN, FJORDLAND, Instagram: @katrinestenhjem

myTaste.no

Kategorier

Arkiv