Bringebær sorbe (lavkarbo)

God mandag!

Bringebær sorbe er kjempegodt, og idag startet jeg dagen med nettopp dette! Jeg har pådratt meg en halsbetennelse og går inn i 3. uken nå med feber, og en slik kjølende sorbe er det eneste som frister akkurat nå! 

Denne sorbeen er sukkerfri, men kan også lett gjøres laktosefri  ved å bruke feks kokosmelk.  Dette er en deilig dessert,  mellommåltid eller når en bare har lyst på noe godt!

 

Bringebær sorbe

(1 stor porsjon)

 

150 gram Gresk/ Tyrkisk Yoghurt ( fra Lindahl ) (ca 5 KH pr 100 gram) eller creme fraishe (2,9 KH pr 100 gram) / kokosmelk ( 6 KH pr 100 gram) / kremfløte (2,9 KH pr 100 gram)

200 gram frosne bringebær

ca 2-3 ss sukrinmelis eller annen søtning etter smak

 

Kjør de frosne bringebærene sammen med feks yogurt til en klumpfri sorbe.

Smak til med søtning.

Server straks!

 

Håper det smaker!

 

 

Klem

- Katrine -

 

#spisogspar #blogg #matglede #lavkarbo #sorbet #bringebær #bringebærsorbet #hverdag #mandag #tips #oppskrift #sunt #godt #sukkerfri 

10 kommentarer

elisebr

04.09.2017 kl.11:43

Så nydelig, frisk og god den så ut! :) Ønsker deg god bedring :) <3

spisogspar

04.09.2017 kl.12:18

elisebr: Tuuuusen takk <3 Ha en flott dag :))

elisebr

04.09.2017 kl.14:04

tusen takk :) <3

spisogspar

04.09.2017 kl.14:20

elisebr: <3

annebe

04.09.2017 kl.14:19

Ser og høres deilig ut :)) Lyst på noe godt har man jo rett som det er <3

spisogspar

04.09.2017 kl.14:20

annebe: Tusen takk :)) Ja og dette kan nytes med ganske så god samvittighet :))

maiken

04.09.2017 kl.14:26

Ser herlig ut, og helt sikkert leskende til sår hals. Det ER så vondt....

God bedring til deg.

spisogspar

04.09.2017 kl.14:38

maiken: Tuuusen takk <3

frodith

04.09.2017 kl.19:24

Lekkert Katrine :-) Nam <3

spisogspar

04.09.2017 kl.19:26

frodith: Tusen takk :D Ja dette ble kjempegodt :))

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

38, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette er først og fremst en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et familiemedlem med diabetes type 1 blir det også mye fokus på sunn mat, og gjerne da lav-karbo. Det er stort sett jeg som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann heter Sandro og har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil og har de siste 10 årene bodd i Norge. Jeg heter Katrine og er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Maten vi lager er inspirert av Norge, Sicilia og Sør-Amerika. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. i 2016 fikk 10 åringen diabetes 1 så bloggen vil også handle en del om dette. SPONSORER: HONNING CENTRALEN, FJORDLAND

myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits