Tynne crepes (lavkarbo)

Hei!

Pannekaker er bare det beste jeg vet og det finnes sååå mange måter en kan lage pannekaker på. Disse pannekakene inneholder nesten ingen karbohydrater og kan nytes av de fleste med god samvittighet! Du kan lage de salte eller med litt søtning og gjerne smak av vanilje. Disse tynne  pannekakene smaker kjempegodt sammen med vaniljeis også.  

Oppskrift på lavkarbo vanilje iskrem finner du HER

Tynne crepes

(  ca 4- 6 pannekaker  )

2-3 egg

2-3 ss cottage cheese

litt salt

litt søtning etter smak (kan sløyfes)

1 ts vaniljepulver (kan sløyfes)

 

Kjør ingrediensene i en blender eller bruk en stavmikser.

Stek  tynne pannekaker i litt smør  i teflon stekepanne på svak til middelshøy varme.

Lager du de søte kan du servere de med feks nyrørt bringebærsyltetøy. og litt krem/ kesam, eller friske bær og vanilje iskrem. Lager du de salte kan du fylle de med salat, bacon eller stekt kylling, majones for å nevne noe. 

Håper det smaker!

 

Ha en fin dag!

 

#spisogspar #blogg #matglede #hverdag #helg #pannekaker #lavkarbo #lavkarbopannekaker #september #høst #kos #karbohydrater #søtt #godt #helse #oppskrift #tips 

16 kommentarer

Iselin Renée

05.09.2017 kl.15:20

Nå ble jeg sulten :)

spisogspar

05.09.2017 kl.15:32

Iselin Renée: Hihi, tusen takk <3

Mia - Alt annet enn A4

05.09.2017 kl.15:32

Å herlighet det så godt ut! Ha en kjempefin dag <3

spisogspar

05.09.2017 kl.15:33

Mia: Tusen takk <3 Så kjekt at du synes det :D Ha en flott dag videre <3

frodith

05.09.2017 kl.16:33

Godt med sånne, og godt med sånne med bacon i :-)

spisogspar

05.09.2017 kl.19:35

frodith: Ja de er kjempegode, spiste masse sånt i Chania på forskjellige gaterestauranter, både søte crepes og salte crepes - det er sååå godt!

dvergpinschere i mitt hjerte

05.09.2017 kl.18:45

Åhhh..det så godt ut...har aldri laget sånne til dessert..bare vanlig pannekaker..og de blir alt for mektig syns jeg..så dette hørtes lettere ut...flott tips!

spisogspar

05.09.2017 kl.19:34

dvergpinschere i mitt hjerte: Ja de ble tynne og veldig gode:) Tusen takk <3

morsmiddag

05.09.2017 kl.18:59

Ser veldig godt ut, og lurt å lage uten mel. Det er veldig synd jeg tåler så dårlig melkeprodukter. Hvorfor kaller du de for crepes?

spisogspar

05.09.2017 kl.19:32

morsmiddag: Fordi de er tynne som crepes. :)

morsmiddag

05.09.2017 kl.20:06

ååååå

spisogspar

05.09.2017 kl.20:09

morsmiddag: :D

lulltove

05.09.2017 kl.21:50

Ser deilige ut :) De vil jeg prøve :) Er så glad for at du legger ut mye lavkarbo- oppskrifter :) Ser ikke meg selv som en som går på den typen mat, mer midddelhavsdiett :) Tusen takk :)

spisogspar

05.09.2017 kl.21:54

lulltove: Tusen takk <3 Kjekt du liker oppskriftene :))

Anne Grethe Seljordslia

06.09.2017 kl.00:41

Oi! Det så godt ut det!

spisogspar

06.09.2017 kl.08:19

Tusen takk <3 de ble veldig gode synes jeg! :)

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

38, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette er først og fremst en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et familiemedlem med diabetes type 1 blir det også mye fokus på sunn mat, og gjerne da lav-karbo. Det er stort sett jeg som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann heter Sandro og har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil og har de siste 10 årene bodd i Norge. Jeg heter Katrine og er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Maten vi lager er inspirert av Norge, Sicilia og Sør-Amerika. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. i 2016 fikk 10 åringen diabetes 1 så bloggen vil også handle en del om dette. SPONSORER: HONNING CENTRALEN, FJORDLAND

myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits