Middags tips: Ørret på en seng av grønnsaker og tsatsiki

Hei!

Dagens middagstips er ørret  med grønnsaker og tsatsiki som er et sunt og godt  måltid som er rikt  på proteiner, vitaminer og  omega 3 og inneholder så å si null karbohydrater.

 
 

Ørret med grønnsaker

(4 porsjoner)

500 gram ørret filet

300 gram aspargesbønner

2 gulrøtter

2 stk  purreløk (den hvite delen)

sitron

salt

pepper

grillkrydder (kan sløyfes)

 

Tsatsiki - oppskrift finner du HER

 

 
 

Stek ørreten i olivenolje ha salt og pepper etter smak og  gjerne litt grillkrydder.



Skjær i skiver purre og gulrøtter og stek det lett sammen med ørreten.



Kok  vann og la aspargesen få trekke  under lokk i ca 5 minutter.

Server ørreten med grønnsakene, tsatsiki og press litt sitronsaft over det hele.

Da er maten klar til servering!

 

Håper det smaker!

 

Ha en flott onsdag!

 

#spisogspar #blogg #matglede #middag #lavkarbo #lavkarbomiddag #tips #oppskrift #ørret #tzatziki #hverdag #matfrabunnen #onsdag 

9 kommentarer

Elevele

13.09.2017 kl.13:50

Det hørtes veldig godt ut :D

spisogspar

13.09.2017 kl.16:00

Elevele: Tusen takk :D

annebe

13.09.2017 kl.16:53

Nam ! Lenge siden vi har hatt ørret nå.. det skal jeg gjøre noe med..hehe.. Ha en fin kveld <3

spisogspar

13.09.2017 kl.17:05

annebe: Ja det er kjempegodt :D Ha en flott kveld <3

frodith

13.09.2017 kl.18:19

Ørret er godt, og laks er godt :-) Fisk som wok er også godt :-)

spisogspar

13.09.2017 kl.21:42

frodith: ja det er det, god ide ;D

lisebrevik

14.09.2017 kl.00:30

Åhh, takk for tips. Nå veit jeg hva middagen blir i helgen! :D jeg kommer til å bytte ut ørret med laks da, haha. Eller er ørret og laks det samme nesten? hmm..

Victoria Grøtting

14.09.2017 kl.13:02

Dette så veldig godt ut!

spisogspar

14.09.2017 kl.19:06

Victoria Grøtting: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

38, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette er først og fremst en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et familiemedlem med diabetes type 1 blir det også mye fokus på sunn mat, og gjerne da lav-karbo. Det er stort sett jeg som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann heter Sandro og har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil og har de siste 10 årene bodd i Norge. Jeg heter Katrine og er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Maten vi lager er inspirert av Norge, Sicilia og Sør-Amerika. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. i 2016 fikk 10 åringen diabetes 1 så bloggen vil også handle en del om dette. SPONSORER: HONNING CENTRALEN, FJORDLAND

myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits