Mandelgrøt med chiafrø – klar for uken!

Hei!

Ny uke og nye muligheter! 

Dette ble en kjempegod og mettende grøt. Chiafrøene kan bløtlegges kvelden før og så kan du lage grøten på morningen. Chiafrø er små frø fulle  omega 3, fiber, en rekke vitaminer og mineraler. Så dette er en super kick start på uken!

 

 

Mandelgrøt med chiafrø

(1 porsjon)

60 gram mandelmel (malte mandler)

2 ts chiafrø

ca 2 dl H melk eller fløte

1 ss smør

litt salt

litt sukrin gold eller annen søtning

 

Ha chiafrøene i melken/ fløten i et glass og la svelle i ca 2 timer. eller over natten. Ha de så i en kasserolle og tilsett mandelmelet, smør og salt og søtning og skru på middelshøy varme mens du rører om. Tilsett mer væske viss det er behov for det.

Når det begynner å koke  skrur du ned varmen litt og rører til rette konsistens, tilsett eventuelt mer væske viss grøten er for tykk. 

Håper det smaker!

 

Klem

– Katrine –

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #lavkarbo #tips #oppskrift #grøt #lavkarbogrøt 

 

8 kommentarer

Siste innlegg