hits

Dagens sunne mat-tips: chiapudding med mandelsmør og bringebær.

Hei og godt nytt år!

Så var vi tilbake til hverdagen igjen, ihvertfall for de aller fleste! Dagens sunne mat-tips er chiapudding med mandelsmør som er en super start på dagen eller et godt og mettende mellommåltid/ lunsj. Det fine med mandelsmøret er at metthetsfølelsen varer så mye lengre.  Jeg har toppet chiapuddingen med nyrørte bringebær søtet med sukrin melis - min favoritt! Det en må huske på når en lager chiapudding er at det tar litt tid før den er klar, den må nemlig stå i minst 2 timer - og gjerne over natten så den blir tykk og god og klar for å nytes.

Chiapudding 

(1 porsjon)

 

2 dl kokosmelk

2 ss chiafrø

smak til med søtning, feks sukrin melis

 

mandelsmør finner du oppskrift på HER.

 

Miks med en gaffel frø og kokosmelk og smak til med søtning. 

Ha mandelsmør i bunnen på et glass, så heller du chia og kokosmelk over og setter det i kjøleskapet til det er stivnet, det tar minst 2 timer, la det gjerne stå over natten.

Før servering kan du ha nyrørte bringebær med søtning på toppen og du har et deilig og mettende måltid. 

 

Håper det smaker!

 

Klem 

- Katrine - 

 

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #chiapudding #lavkarbo #mandelsmør #tirsdag #frokost #ukestart #lunsj #måltid #mat #hverdag #januar #2018 #nyttår #sunt #godt #lavkarbotips #matfrabunnenav

9 kommentarer

Det er mange som spiser sånn chiapudding, jeg tror jeg må prøve. Det ser litt godt ut. Er det? Eller mest sunt bare...? :-D

frodith: Jeg synes det er veldig godt, men smaken er jo som baken, hehe ;)) Det er et stort pluss at det er sunt i tillegg synes jeg :))

Victoria Larsen: Tusen takk <3

får prøve denne versjonen:)

Janne: Ja dette ble kjempegodt synes jeg :))

Ser jo så godt ut...må prøve dette en gang..takk for tips! og godt nytt år til deg og dine!

Toini: Tusen takk <3 <3 <3

Hei og godt nyttår!

Spennende dessert og sunn i tillegg :-) har ikke smakt den så det er mulig jeg skal prøve denne - kanskje når jeg skal ha klubb. Den kan jo stå litt som du sier..... kan lage den dagen før :-D

Skriv en ny kommentar

myTaste.no