hits

Omelett-vafler

Hei og god lørdag!

YUM! Dette ble  utrolig godt!!!

Dagens mat-tips er omelett-vafler som er  gode og mettende og passer bra til både frokost, lunsj, mellom-måltid eller til kveldsmat.

Omelett-vafler

(4 plater)

 

4 egg

4 ss fløte

4 ss strimlet skinke eller stekt bacon i terninger

25 gram revet hvitost

salt og pepper

litt finhakket persille

finhakket vårløk er også veldig godt 

 

Visp sammen ingrediensene og stek omelett- vaflene i et  smurt  vaffeljern. 

Server og nyt!

 

Håper det smaker!

 

 

Klem

- Katrine -

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #lavkarbo #lavkarbovafler #ometettvafler #lavkarbofrokost #lavkarbolunsj #hverdag #helg #sunt #godt #tips #oppskrift

 

12 kommentarer

frodith

13.01.2018 kl.17:04

De så gode ut ja, mettende og passe til en lunsj :-)

spisogspar

14.01.2018 kl.12:55

frodith: Ja de passer godt til lunsj :D

SIRI ALVÆR

13.01.2018 kl.18:10

Mm, dette må jeg prøve!

spisogspar

14.01.2018 kl.12:56

SIRI ALVÆR: Ja, det anbefales :) Veldig enkelt å lage :))

Charlotte

13.01.2018 kl.18:56

Ja takk :)

Toini

13.01.2018 kl.19:33

Så smart! og det så godt ut...flott tips! ha en god kveld!

maiken

13.01.2018 kl.20:51

Fin variasjon til meg som spiser så sabla mye egg..., uten bacon da.

Nydelig bilde av deg forresten

spisogspar

14.01.2018 kl.12:56

maiken: Ja dette ble veldig godt både for store og små :) Tusen takk <3

Victoria Larsen

13.01.2018 kl.21:11

De ser jo kjempe gode ut!! Veldig artig idee :-)

spisogspar

14.01.2018 kl.12:57

Victoria Larsen: Tusen takk :D

iselinsorvik

15.01.2018 kl.22:04

For en smart ide :-)

Sjekk gjerne ut min blogg for flere mattips :)

spisogspar

15.01.2018 kl.23:50

Tusen takk :)

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

39, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette startet som en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et barn som fikk diabetes type 1 i 2016 har det også blitt mer fokus på karbohydrater og jeg spiser mye lav-karbo mat. Det er stort sett jeg ( Katrine) som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil. Jeg er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. SPONSORER: FUNKSJONELL MAT, HONNING CENTRALEN, FJORDLAND, Instagram: @katrinestenhjem

myTaste.no

Kategorier

Arkiv