Lavkarbo kos til helgen

Hei!

Det er helg igjen og hva er vel bedre enn å feire med et lavkarbo pannekake-tårn med krem og skogsbær? Denne pannekake-kaken er superlett å lage og  smaker helt nyyyydelig! 🙂

Mini- pannekaker 

(ca 5 stk)

 

50 gram mandelmel (malte mandler, ikke fett reduserte)

30 gram kokosmel 

2 egg

2 dl fløte

litt salt (en knivspiss)

ca 1 -2 ts sukrin gold eller annen søtning

1 ts psyllium

1 ts bakepulver

ca 1 /2 ts vaniljepulver

 

Fyll:

ca 2 dl kremfløte

vaniljepulver etter smak

ca  150 gram frosne skogsbær blanding (kjøpt hos Rema 1000)

ca 1-2 ts sukrin :1  eller annen søtning etter smak

Topping: Fibersirup gold (kan sløyfes)

 

Visp ingrediensene sammen og la svelle i  10 minutt.

Stekes i litt smør på stekepanne eller uten smør på takke.

Når oppsiden av pannekaken er tørr kan du snu den slik at den stekes på andre siden.

Legg pannekakene på rist til avkjøling.

Gi et lite oppkok til den frosne skogsbær blandingen og tilsett sukrin eller annen søtning etter smak. Avkjøl.

Lag pannekake tårn med krem og bær. Legg en pannekake på et serveringsfat og dander krem og avkjølt skogsbær imellom hver pannekake, også på toppen.  Hell litt fibersirup gold over og server og nyyyyyyt!

Håper det smaker!

 

Ha en fin dag videre!

💕

 

Sponsor: Funksjonellmat.no

 

 

#spisogsoar #blogg #matglede #tips #helse #pannekaker #pannekakedag #lavkarbo #lavkarbopannekake #oppskrift #hverdag #matfrabunnen #fredag #keto #helg 

 

7 kommentarer

Siste innlegg