Sjokolademuffins med sjokoladebiter – lavkarbo

Reklame | Funksjonellmat.no

Hei!

Disse lavkarbo muffinsene som er i tillegg  glutenfrie er superlett å lage og smaker så å si helt som vanlige muffins.

Tips: De kan fryses og tas opp når en er fysen på noe søtt og godt:)

Sjokolademuffins

(ca 7 stk)

 

3 egg

1 1/2 dl sukrin melis (eller annen søtning)

2 ts bakepulver

2 ts vanijepulver eller noen dråper vaniljeessens

50 gram malte mandler til mandelmel

30 gram kokosmel , malt kokos (kjør kokos i blender

2 ss bakekako

ca 100 gram hakket sukkerfri sjokolade (feks Sukrin sjokolade) 

 

Sett stekeovnen på 170 grader (over og under varme)

Visp egg og søtning til en luftig og lys eggedosis.

Sikt resten av ingrediensene inn i eggedosisen og tilsett hakket sjokolade tilslutt.

Hell røren over i muffinsformer og sett midt i stekeovnen i ca 15 – 20 minutter. Sjekk med en kakestikke/ grillpinne om de er gjennomstekte. 

Nytes som de er, eller toppes  med  krem/ smørkrem og gjerne friske bær og et dryss med sukrin melis.

Håper det smaker!

 

Ha en fin dag!

 

#spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #muffins #lavkarbo #lavkarbomuffins #lavkarbosjokolademuffins #dessert #kake# glutenfri #melkefri #laktosefri #keto #hverdag #helg

10 kommentarer

Siste innlegg