Crispy grønnkålchips

Hei!

Har du smakt grønnkålchips før? Det anbefales, grønnkål er en super grønnsak proppfull av antioksidanter, vitaminer, mineraler, jern og kostfiber. Den passer ypperlig til topping på supper, den er god sammen med kjøtt og fisk, men den er også god som den er!

Bre fersk grønnkål utover en stekeplate.

Når grønnkålen er ferdigstekt er den blitt mørkere på farge og crispy.

Crispy grønnkålchips

1 pose oppskjært grønnkål klar til bruk (køpes hos bl.a Rema 1000)

salt, feks havsalt

pepper / grillkrydder

matolje

 

Andre smakskombinasjoner som kan anbefales er:

revet parmesanost

eller 1 ts chili og 1 ts salt

 

Sett stekeovnen på 170 grader (over og under varme)

Bre utover en stekeplate ikledd bakepapir  grønnkål og dryss salt og krydder over, hell tilslutt matolje over.

Sett brettet midt i stekeovnen og stek i ca 15 – 20 minutt til grønnkålen er blitt crispy. Snu litt på grønnkålen under steking.

Løft bakepapiret opp med grønnkålen på og legg det på en rist til avkjøling.

Håper det smaker!

 

 

Ha en flott dag videre!

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #helse #lavkarbo #lavkarbotips #sunt #godt #mat #grønnkål #grønnkålchips #hverdag #torsdag

 

18 kommentarer

Siste innlegg