hits

Søtt og godt med lavkarbo

Hei!

Helgen står for tur og da får en gjerne lyst å kose seg litt ekstra, ihvertfall jeg har lyst på noe søtt da. Heldigvis kan en lage MYE godt på  lavkarbo- kost . Under her kommer noen dessert tips til helgen, bare trykk på overskriften over hvert bilde så finner du oppskriften.

Sitronfromasj

Tiramisu express

Bringebær surprise

Pannekake tårn

Håper det smaker!

 

God helg!

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #tips #helg #fredag #lavkarbo #lavkarbomat #ketose #lavkarbotips #lavkarbodessert #lavkarbokos #dessert #mat #kosthold #oppskrifter 

14 kommentarer

Elza E.

20.04.2018 kl.12:08

det så utrolig godt ut!!

spisogspar

20.04.2018 kl.12:09

Elza E.: Tusen takk :D Så kjekt å høre :D

Victoria Larsen

20.04.2018 kl.12:25

Her var det en del som fristet!! Nam nam :-D

spisogspar

20.04.2018 kl.23:01

Victoria Larsen: Tusen takk <3

Søtmonsen :))

20.04.2018 kl.14:58

Her fristet du skikkelig :D God helg ^^

spisogspar

20.04.2018 kl.23:03

Søtmonsen ): Tusen takk :) Så hyggelig å høre <3 God helg <3

frodith

20.04.2018 kl.19:43

Jeg vil ha tiramisuekspress, kan jeg få det?? :-D

spisogspar

20.04.2018 kl.23:06

frodith: Hihi, sender en over til deg :D

Toini

20.04.2018 kl.22:12

Åååå det ser så godt ut! alt sammen! Flotte tips! ha en god kveld!

spisogspar

20.04.2018 kl.23:07

Toini: Tusen takk <3 God helg :))

Siri Alvær

20.04.2018 kl.22:21

Så mye godt her!

spisogspar

20.04.2018 kl.23:07

Siri Alvær: Tusen takk <3

Iselin Renée

22.04.2018 kl.21:14

Nå ble jeg veldig frista :)

spisogspar

23.04.2018 kl.22:24

Iselin Renée: Tusen takk <3

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

39, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette startet som en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et barn som fikk diabetes type 1 i 2016 har det også blitt mer fokus på karbohydrater og jeg spiser mye lav-karbo mat. Det er stort sett jeg ( Katrine) som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil. Jeg er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. SPONSORER: FUNKSJONELL MAT, HONNING CENTRALEN, FJORDLAND, Instagram: @katrinestenhjem

myTaste.no

Kategorier

Arkiv