hits

Et kjempegodt middags tilbehør (lavkarbo tips)

Hei!

Dette smakte utrolig godt! Det er ikke alltid like enkelt å erstatte ris, pasta eller poteter med lavkarbo. Dette er  et kjempegodt tilbehør som passer likså godt til kylling som kjøtt eller fisk. Veldig enkelt å lage til er det også da en kan lage resten av middagen mens den står og stekes i ovnen.

Gratinerte tomater og squasj

(4 porsjoner)

4 -5 store tomater

1 squasj

hvitost i skiver

salt

krydder, feks grillkrydder

 

Sett stekeovnen på 200 grader (over og under varme)

Skjær tomater og squasj i skiver og legg lagvis tomater i bunnen på en lasagneform  (husk å krydre mellom lagene), hvitost oppå og squasj, et lag til med  hvitost og tomater og tilslutt toppe med hvitost i skiver over det hele.

Sett midt i forvarmet stekeovnen i ca 20 minutt til osten begynner å bli gyllen og squasjen er mør.

Dette passer sammen med kylling, kjøtt eller fisk. 

Server og nyt!

 

GOD HELG!

 

#spisogspar #blogg #matglede #helse #lavkarbo #middag #lavkarbotips #tips #lavkarbomiddag #helg #fredag

5 kommentarer

Susanne Moen Øy

04.05.2018 kl.09:58

Namnam, det såg veldig godt ut :-)

spisogspar

04.05.2018 kl.22:43

Susanne Moen Øy: Tusen takk <3

Toini

04.05.2018 kl.12:52

Så flott tips! Ha en god helg!

spisogspar

04.05.2018 kl.22:43

Toini: Tusen takk <3 God helg til deg :)

Iselin Renée

05.05.2018 kl.21:11

Det så godt ut, og kjekt å få i seg litt ekstra grønnsaker :)

spisogspar

05.05.2018 kl.21:45

ja dette var veldig godt :))

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

39, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette startet som en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et barn som fikk diabetes type 1 i 2016 har det også blitt mer fokus på karbohydrater og jeg spiser mye lav-karbo mat. Det er stort sett jeg ( Katrine) som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil. Jeg er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. SPONSORER: FUNKSJONELL MAT, HONNING CENTRALEN, FJORDLAND, Instagram: @katrinestenhjem

myTaste.no

Kategorier

Arkiv