hits

Lavkarbo sjokoladegrøt

Hei!

Dette er en kjempegod start på dagen  for deg som elsker sjokolade! Dette er en god og mettende grøt med smak av sjokolade som er en super start på dagen :)

Lavkarbo sjokoladegrøt

(1 porsjon)

2 dl fløte

2-3 ts sjokolade pulver /bakekakao (etter smak)

2-3 ts sukrin gold eller annen søtning (etter smak)

noen dråper vanilje essens etter smak

2- 3 ts Johannesbrød kjerne mel (Jbk) drysses over tilsett litt og litt til ønsket konsistens

Bringebær, ferske eller frosne til pynt

.

Varm opp i en kasserolle alle ingrediensene mens du visper. Når det begynner å koke begynner det å tykne, tilsett eventuelt med jbk mel og visp godt.

Det gjør ikke noe at den er litt tynn da den vil fortsette å tykne viss du lar den hvile et par minutter.

Hell over i en skål og topp med bringebær og eventuelt litt sukrin og kanel.

Håper det smaker!

 

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #helse #kosthold #lavkarbo #lavkarbogrøt #lavkarbosjokoladegrøt #frokost #lavkarbofrokost #lavkarbotips #hverdag

 

 

 

8 kommentarer

annebe

26.06.2018 kl.17:36

Sjokolade blir sjelden feil det..ser veeeeldig godt ut det her :) Kos deg med dagen videre <3

spisogspar

26.06.2018 kl.22:31

annebe: Tusen takk <3 Ja jeg eeeelsker sjokolade, hihi :)) Ha en flott kveld <3

Evelin

26.06.2018 kl.18:00

nam den så god ut :D

spisogspar

26.06.2018 kl.22:31

Evelin: Tusen takk <3

frodith

26.06.2018 kl.20:16

Det så sykt godt ut :-) Og det regnes som MAT?? :-D LOVLIG liksom :-D??

spisogspar

26.06.2018 kl.22:30

frodith: Haha, jepp dette er MAT og helt uten sukker!

Toini

27.06.2018 kl.11:23

Jeg er glad i sjokolade.. men ikke til frokost...Flott tips..

Tessa Bennett

28.06.2018 kl.22:54

Mm, det her så kjempe godt ut! 😊

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

39, Bergen

Velkommen til spis og spar - en av Norges mest leste matblogger! Dette startet som en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av, men med et barn som fikk diabetes type 1 i 2016 har det også blitt mer fokus på karbohydrater og jeg spiser mye lav-karbo mat. Det er stort sett jeg ( Katrine) som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil. Jeg er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. SPONSORER: FUNKSJONELL MAT, HONNING CENTRALEN, FJORDLAND, DET NYE Instagram: @katrinestenhjem

myTaste.no

Kategorier

Arkiv