hits

Dessert tips til nyttårsaften

God romjul ❤️  Her kommer noen dessert tips til nyttårsaften som nærmer seg med stormskritt! Kan nesten ikke tro at  år 2017  er snart ferdig! Trykker du på bildet finner du oppskriften.   Fant du noe som fristet her? Ha en fin dag videre! - kl...

Semulepudding med skogsbærsaus

Hei På søndag laget jeg denne deilige desserten: semulepudding med skogsbærsaus. Jeg husker jeg laget dette for første gang på skolekjøkkenet på barneskolen, og etter det laget jeg det ofte om søndagene. Denne gangen har jeg også laget en  enkel saus av skogsbær og sukker som smaker nydelig...

Pære is /pære sorbet

Hei! Pære is er friskt og godt og kan helt fint lages hjemme også. Dette prøvde jeg idag etter en etterspørsel på facebook. Jeg har skrellet 5 pærer og fjernet stenene og kjernehuset i midten, så har jeg skjært de opp i mindre deler og satt de i fryseren i  ca 3 timer.  Dette er en sun...

Hjemmelaget mango-is, sunt og godt!

Hei! Fortsatt sol og varmt vær i Bergen og idag laget jeg bananis til ungene før de dro til skole og barnehage, det ble veldig populært :))  idag vil jeg dele en oppskrift på mango-is som smaker kjempegodt, er i tillegg sunn og  absolutt verdt å prøve! Jeg toppet i...

Proteinrik dessert: eggedosis med ny vri.

Hei! Eggedosis var noe jeg spiste mye av som barn, det er enkelt og raskt å lage og smaker kjempegodt. Denne  eggedosisen har en ny vri som gjør den litt mindre søt. Jeg blander inn kesam med smak av vanilje eller lime, og har gjerne  friske bær som bringebær, jordbær og blåbær oppi og...

Pikekyss/ marengs

God lørdag! I dag vil vi dele en oppskrift på  marengs. Disse marengsene er så gode, og barna mine elsker de.  Pikekyss /marengs (ca 28 stk)  ♥3 eggehviter  ♥1 knivspiss salt  ♥2 ts vaniljepulver  ♥100 gram sukker  ♥kond...

Sitron-fromage

Hei kjære lesere:) Idag vil vi dele en oppskrift på sitron-fromage som vi hadde til dessert igår, den forsvant så fort den ble satt på bordet, så tar det som et godt tegn;) Jeg laget første gang sitron -fromage på barneskolen, tror det var i 5. klasse, og etter det var jeg hektet.   Husker ...
spisogspar

spisogspar

39, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette startet som en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et barn som fikk diabetes type 1 i 2016 har det også blitt mer fokus på karbohydrater og jeg spiser mye lav-karbo mat. Det er stort sett jeg ( Katrine) som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann heter Sandro og har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil. Jeg er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. SPONSORER: FUNKSJONELL MAT, HONNING CENTRALEN, FJORDLAND, Instagram: @katrinestenhjem

myTaste.no

Kategorier

Arkiv