hits

1. advent og 1 år siden vi fikk diabetes i hus

Hei! Ja så var det 1. advent, kan nesten ikke tro det- tiden går så altfor fort! Jeg har alltid elsket julen og pleier å feire jul hele Desember måned :) Men i år har har det vært litt annerledes.  Det har nok mye å gjøre med hva som skjedde forrige jul..... Da ble jeg og datteren min so...

Første reise med diabetes på slep

God morgen! Nå gleder jeg meg bare til sommerferie, i år er jeg ganske sliten, egentlig litt for sliten til å reise på ferie føles det ut akkurat nå. Det å være mamma til en med diabetes tar virkelig på, psykisk og fysisk. Man får aldri helt fri hverken når hun er på skolen (da jeg blir oppringt...

Bør barn med diabetes over på lavkarbo kost? Litt synsing.....

Det er utrolig mange meninger om diabetes og kosthold. Og jeg tenker at disse meningene sikkert er godt ment og et ønske om at de med diabetes skal føle seg bedre. Noen ganger blir jeg mektig irritert over meninger og påstander folk kommer med, men når jeg får tenkt meg om vet at det er jo godt m...

Blodsukker måling i karusell- anbefales IKKE!

Hei! Idag har vi vært på tivoli med barna, og for første gang med diabetes som følge... Vi pleier alltid å ta KOPPENE når vi er på tivoli, og det pleier å være super-gøy både for store og små.....! I dag da vi satte oss i koppen  kom jeg plutselig på at det sikkert var lurt å måle blodsukk...

Diabetes 24/7, dag og natt!

Hei! Diabetes er en 24/7 jobb. Du kan ikke ta ferie fra det, du må for alltid leve med denne tilstanden.  Etter at datteren min har fått denne diagnosen i en alder av  9 år har vi virkelig fått tilværelsen snudd på hodet. Det er mye jobb for foreldre til diabetes-barn, men den det e...
spisogspar

spisogspar

39, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette startet som en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et barn som fikk diabetes type 1 i 2016 har det også blitt mer fokus på karbohydrater og jeg spiser mye lav-karbo mat. Det er stort sett jeg ( Katrine) som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil. Jeg er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. SPONSORER: FUNKSJONELL MAT, HONNING CENTRALEN, FJORDLAND, Instagram: @katrinestenhjem

myTaste.no

Kategorier

Arkiv