hits

Fastelaven boller (lavkarbo)

Hei! Disse bollene ble helt nyyyydelige gode, myke og deilige og smaker ganske så likt som HVETEBOLLER selv om de  er lavkarbo! Barna mine elsket disse bollene :)) Av denne deigen fikk jeg 5 middelsstore boller. Fyll de med krem og et dryss med sukrin melis på toppen så er du klar for ...

Vanilla cookies med ostekrem- glasur (lavkarbo)

Hei og god søndag! Idag vil jeg dele en oppskrift på deilige vanilje kjeks med ostekrem- glasur. Dette ble kjempegodt! Vanilla cookies (ca 25 stk)   100 gram smør  50 gram sukrin gold (eller annen søtning) 50 gram sukrin:1 (eller annen søtning) 100 gram mandel mel ...

Lavkarbo brød og testing av ny type mel

Hei! Så var det helg igjen! I natt var det nok en våkenatt da datteren min på 10 år har veldig svingete blodsukker (hun har diabetes type 1) Siste tiden har det enten vært veldig høyt eller veldig lavt, ingen mellomting og det er veldig slitsomt - aller mest for henne selv... Det er nok muligens...

Sukkerfri og glutenfri kjeks

Hei og god mandag! Ny uke og nye muligheter -  det tror jeg på;  hver uke og igrunnen hver dag er en ny start med nye muligheter. Ta vare på andre og ta vare på deg selv. Og angående det å ta vare på deg selv synes jeg det er viktig å tenke gjennom hva en spiser og drikker iløpet av da...

Prinsesse-bollekake (lavkarbo)

Hei! Det er helg og da er det kjekt å kose seg med noe godt og i den forbindelse ble det en  prinsesse-bollekake for min del :) Kaken er ikke så stor, fikk plass til bollene i den minste kakeformen min på 16 cm, men kaken ble helt fantastisk god og skal så absolutt lages igjen- den er fylt ...

Lavkarbo brytebrød (glutenfri)

God mandag! Fikk så lyst å prøve å lage lavkarbo brytebrød /rundstykker for noen  dager siden, jeg har laget det før med vanlig mel (høykarbo) så det var ekstra spennende å prøve seg med lavkarbo-mel. Det  ble så absolutt en smakfull  og god opplevelse, og idag laget jeg de p...

Boller (lavkarbo)

Hei! Disse bollene ble bare helt nyyyydelige gode, myke og deilige og smaker virkelig som BOLLER selv om de  er lavkarbo! Av denne deigen fikk jeg 7 små boller.  Bollene er kjempegode som de er eller med feks bringebærsyltetøy eller ost.  I noen av bollene hadde jeg hakket sukkerf...
spisogspar

spisogspar

39, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette startet som en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et barn som fikk diabetes type 1 i 2016 har det også blitt mer fokus på karbohydrater og jeg spiser mye lav-karbo mat. Det er stort sett jeg ( Katrine) som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann heter Sandro og har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil. Jeg er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. SPONSORER: FUNKSJONELL MAT, HONNING CENTRALEN, FJORDLAND, Instagram: @katrinestenhjem

myTaste.no

Kategorier

Arkiv