Lavkarbo kakao - en kopp med lykke!

Hei!

Hva er vel bedre  å komme hjem til enn en kopp varm sjokolade etter å ha vært ute en tur? Det begynner å bli ganske så kaldt i Bergen også nå, ja i helgen var det til og med kommet et tynt snølag på bakkene her! 

Kakao

(2  kopper)

 

3 dl H- melk (melk eller fløte? Her kan du trikse og mikse som det passer for deg, eventuelt bruke andre alternativ som feks mandelmelk)

2 dl fløte

ca 3 ss sukrin gold

1/2 ts vaniljepulver

ca 2 ss bakekakao

 

Tilbehør: vispet krem

 

Visp sammen sukrin, bakekakao, vaniljepulver, melk og fløte i en tykkbunnet kasserolle mens det kokes opp.  Når det begynner å boble tar du kasserollen bort fra varmen. Server gjerne med pisket krem og noe annet godt på toppen, feks litt sjokoladestrø (sukkerfri) - jeg har  her brukt hakket fin sukkerfri sjokolade og sjokoladehjerter (høykarbo), men det blir bare 1 gram karbs da de veier lite ;)

Håper det smaker!

 

Klem

- Katrine -

 

 

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #tips #kakao #lavkarbokakao #lavkarbodrikke #vinter #kaldt #hverdag #sjokolade #lavkarbosjokolade #oppskrift 

14 kommentarer

Toini

14.11.2017 kl.14:02

Namm..ser godt ut..ha en god dag!

spisogspar

14.11.2017 kl.22:13

Toini: Tusen takk <3 <3<3

Lilli

14.11.2017 kl.14:34

Det så veldig godt ut :)

spisogspar

14.11.2017 kl.22:12

Lilli: Tusen takk <3

frodith

14.11.2017 kl.20:22

Det så godt ut ja :-) Vinter med lykke i koppen :-)

spisogspar

14.11.2017 kl.22:12

frodith: Ja dette ble virkelig godt <3

maiken

14.11.2017 kl.20:50

Så bra man kan lage kakao på så mange måter..., uansett tid for det ja!

spisogspar

14.11.2017 kl.22:12

maiken: Ja denne smakte veldig likt på kakao med sukker :)

Victoria Grøtting

14.11.2017 kl.23:14

Dette så godt ut!

spisogspar

14.11.2017 kl.23:14

Victoria Grøtting: Tusen takk <3

julietalivstil

15.11.2017 kl.13:07

Nam.. ser så godt ut:) Ha en fin dag!

spisogspar

15.11.2017 kl.17:49

julietalivstil: Tusen takk <3 Ha en flott dag videre <3

Marte Johannessen

15.11.2017 kl.21:16

nydelig :) jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, hvis det er noe du vil spør om, men det er ingen tvang heller ;) håper du får en fin kveld søte deg <3

spisogspar

16.11.2017 kl.20:29

Marte Johannessen: Tusen takk <3 Skal ta en tur innom :) God kveld til deg <3

Skriv en ny kommentar

spisogspar

spisogspar

38, Bergen

Velkommen til spis og spar! Dette er først og fremst en matblogg med fokus på hvordan lage god og billig mat fra bunnen av , men med et familiemedlem med diabetes type 1 blir det også mye fokus på sunn mat, og gjerne da lav-karbo. Det er stort sett jeg som skriver på denne bloggen, men min mann kommer også med innspill, og hans spesialitet er italienske retter. Min mann heter Sandro og har jobbet på restauranter i Italia og i Norge. Han er opprinnelig fra Sicilia, men har også bodd mange år i Brasil og har de siste 10 årene bodd i Norge. Jeg heter Katrine og er utdannet vernepleier, har tatt et ernæringskurs for noen år siden og er spesielt opptatt av at maten skal være smakfull, sunn og billig. Maten vi lager er inspirert av Norge, Sicilia og Sør-Amerika. Sammen har vi to barn på 6 år og 10 år. i 2016 fikk 10 åringen diabetes 1 så bloggen vil også handle en del om dette. SPONSORER: HONNING CENTRALEN, FJORDLAND

myTaste.no

Kategorier

Arkiv

hits