Hei!
Hva er vel bedre å komme hjem til enn en kopp varm sjokolade etter å ha vært ute en tur? Det begynner å bli ganske så kaldt i Bergen også nå, ja i helgen var det til og med kommet et tynt snølag på bakkene her!
Kakao
(2 kopper)
3 dl H- melk (melk eller fløte? Her kan du trikse og mikse som det passer for deg, eventuelt bruke andre alternativ som feks mandelmelk)
2 dl fløte
ca 3 ss sukrin gold
1/2 ts vaniljepulver
ca 2 ss bakekakao
Tilbehør: vispet krem
Visp sammen sukrin, bakekakao, vaniljepulver, melk og fløte i en tykkbunnet kasserolle mens det kokes opp. Når det begynner å boble tar du kasserollen bort fra varmen. Server gjerne med pisket krem og noe annet godt på toppen, feks litt sjokoladestrø (sukkerfri) – jeg har her brukt finhakket sukkerfri sjokolade og sjokoladehjerter (høykarbo), men det blir bare 1 gram karbs da de veier lite 😉
Håper det smaker!
Klem
– Katrine –
#spisogspar #blogg #matglede #tips #kakao #lavkarbokakao #lavkarbodrikke #vinter #kaldt #hverdag #sjokolade #lavkarbosjokolade #oppskrift
Namm..ser godt ut..ha en god dag!
Det så veldig godt ut 🙂
Det så godt ut ja 🙂 Vinter med lykke i koppen 🙂
Så bra man kan lage kakao på så mange måter…, uansett tid for det ja!
maiken: Ja denne smakte veldig likt på kakao med sukker 🙂
frodith: Ja dette ble virkelig godt <3
Lilli: Tusen takk <3
Toini: Tusen takk <3 <3<3
Dette så godt ut!
Victoria Grøtting: Tusen takk <3
Nam.. ser så godt ut:) Ha en fin dag!
julietalivstil: Tusen takk <3 Ha en flott dag videre <3
nydelig 🙂 jeg har spørsmålsrunde på bloggen min, hvis det er noe du vil spør om, men det er ingen tvang heller 😉 håper du får en fin kveld søte deg <3
Marte Johannessen: Tusen takk <3 Skal ta en tur innom 🙂 God kveld til deg <3