Lavkarbo kakao – en kopp med lykke!

Hei!

Hva er vel bedre  å komme hjem til enn en kopp varm sjokolade etter å ha vært ute en tur? Det begynner å bli ganske så kaldt i Bergen også nå, ja i helgen var det til og med kommet et tynt snølag på bakkene her! 

Kakao

(2  kopper)

 

3 dl H- melk (melk eller fløte? Her kan du trikse og mikse som det passer for deg, eventuelt bruke andre alternativ som feks mandelmelk)

2 dl fløte

ca 3 ss sukrin gold

1/2 ts vaniljepulver

ca 2 ss bakekakao

 

Tilbehør: vispet krem

 

Visp sammen sukrin, bakekakao, vaniljepulver, melk og fløte i en tykkbunnet kasserolle mens det kokes opp.  Når det begynner å boble tar du kasserollen bort fra varmen. Server gjerne med pisket krem og noe annet godt på toppen, feks litt sjokoladestrø (sukkerfri) – jeg har  her brukt finhakket  sukkerfri sjokolade og sjokoladehjerter (høykarbo), men det blir bare 1 gram karbs da de veier lite 😉

Håper det smaker!

 

Klem

– Katrine –

 

 

 

 

#spisogspar #blogg #matglede #tips #kakao #lavkarbokakao #lavkarbodrikke #vinter #kaldt #hverdag #sjokolade #lavkarbosjokolade #oppskrift 

14 kommentarer

Siste innlegg