Hei!
Disse lavkarbo muffinsene som er i tillegg uten melk og mel er superlett å lage og smaker så å si helt som vanlige muffins.
Tips: De kan fryses og tas opp når en er fysen på noe søtt og godt:)
Sjokolademuffins
(ca 7 stk)
3 egg
1 1/2 dl sukrin melis (eller annen søtning)
2 ts bakepulver
2 ts vanijepulver
50 gram mandelmel (1 dl)
30 gram kokosmel (1/2 dl)
2 ss bakekako
Sett stekeovnen på 170 grader (over og under varme)
Visp egg og søtning til en luftig og lys eggedosis.
Sikt resten av ingrediensene inn i eggedosisen.
Hell røren over i muffinsformer og sett midt i stekeovnen i ca 15 – 20 minutter. Sjekk med en kakestikke/ grillpinne om de er gjennomstekte.
Nytes som de er, eller toppes med krem/ smørkrem og gjerne friske bær og et dryss med sukrin melis.
Håper det smaker!
Klem
– Katrine –
#spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #muffins #lavkarbo #lavkarbomuffins #lavkarbosjokolademuffins #dessert #kake# glutenfri #melkefri #laktosefri
Disse så gode ut! Har en samboer som ikke tåler så allverden med hvete eller melk før han blir dårlig, så kanskje dette er en god ide å teste ut en gang. Skal man kverne mandlene?
Så utrolig godt ut! 😀
Ser så godt ut..flott tips!
sterkimegselv: Ja kanskje det er noe for han 🙂 Ja du kan kjøpe ferdig mandel og kokosmel eller du maler det selv 🙂
Lise Brevik: Tusen takk <3
dvergpinschere i mitt hjerte: Tusen takk 🙂
Det så kjempedeilig ut 🙂 Jeg skal til Bergen og besøke Kjersti, og hun har laget deilig terter med salt karamell og sjokolade-ganoche 😀 GLeder meg 🙂
frodith: Oioioi! DET hørtes veldig fristende ut! 🙂 God tur og kos deg masse <3
Namm..de så – og hørtes – utrulig gode ut =D
Tusen takk, Ja det ble de også <3
Det så utrolig deilig ut <3
Bitte: Tusen takk 😀 <3