Reklame | Funksjonellmat.no
Hei!
Disse lavkarbo muffinsene som er i tillegg glutenfrie er superlett å lage og smaker så å si helt som vanlige muffins.
Tips: De kan fryses og tas opp når en er fysen på noe søtt og godt:)
Sjokolademuffins
(ca 7 stk)
3 egg
1 1/2 dl sukrin melis (eller annen søtning)
2 ts bakepulver
2 ts vanijepulver eller noen dråper vaniljeessens
50 gram malte mandler til mandelmel
30 gram kokosmel , malt kokos (kjør kokos i blender
2 ss bakekako
ca 100 gram hakket sukkerfri sjokolade (feks Sukrin sjokolade)
Sett stekeovnen på 170 grader (over og under varme)
Visp egg og søtning til en luftig og lys eggedosis.
Sikt resten av ingrediensene inn i eggedosisen og tilsett hakket sjokolade tilslutt.
Hell røren over i muffinsformer og sett midt i stekeovnen i ca 15 – 20 minutter. Sjekk med en kakestikke/ grillpinne om de er gjennomstekte.
Nytes som de er, eller toppes med krem/ smørkrem og gjerne friske bær og et dryss med sukrin melis.
Håper det smaker!
Ha en fin dag!
#spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #muffins #lavkarbo #lavkarbomuffins #lavkarbosjokolademuffins #dessert #kake# glutenfri #melkefri #laktosefri #keto #hverdag #helg
Sååå nydelig disse ser ut! 😀
Victoria Larsen: Tusen takk 😀 <3
Åååååå så delikate de var <3Klem <3
annebe: Tusen takk :)) Så kjekt å høre 😀 God klem til deg <3
Elsker disse søtsake-innleggene dine 🙂
Vann i munnen – ser nydelige ut!
skikkelig gode ut:)
julietalivstil: Tusen takk <3
SIRI ALVÆR: Tusen takk <3
frodith: Hihi, tusen takk 😀