Omelett rull og lykkelige høner!

Hei!

Her kommer en lavkarbo-oppskrift på omelettrull. Egg inneholder mange gode næringsstoffer som blant annet  vitamin A, vitamin E, vitamin D. vitamin B 12, folat, jern og er også rik på proteiner. Egg kan oppbevares lenge i kjøleskap, men før bruk kan de godt være romtemperert, og egg  tåler godt å oppbevares et par dager på kjøkkenbenken, da kommer alle de gode egenskapene til egget  best frem- og du får bedre plass i kjøleskapet! Husk å velge økologiske egg – det er de lykkeligste hønene som legger de økologiske eggene: hønene får være både ute og inne, og de får mye bedre mat også! 

Ha en flott dag <3

 

 

Omelettrull

8 økologiske  egg

3 ss melk eller vann/soyamelk

1 ts salt

1/2 pepper

4 ss revet parmesanost

litt finhakket persille

 

Fyll (valgfritt)

salat

kalkunskinke

 

Sett stekeovnen på 200 grader.

 

Miks omelettblandingen og hell blandingen over på en stekeplate ikledd bakepapir.

Sett den midt i stekeovnen i ca 8 minutter.

Når den er ferdig er det viktig at den avkjøles helt før du legger et bakepapir oppå og snur den oppned. Så legger du  fyllet på og ruller den  sammen.


 

 

Pakk den inn i bakepapiret og legg den i kjøleskapet i ca 40 minutter for  at formen holder seg bedre og lettere å skjære opp.

Så  kan du skjære omelettrullen i skiver og den er klar for servering!

Håper det smaker!

 

 

#omelettrull #lavkarbo #salat #proteinrik #helg #matblogg #blogg #foto #mat #hverdag #tirsdag #spisogspar #spare #helse #livsstil #mamma #mammablogg #Norge #kosthold #økologisk #egg #juni #onsdag

38 kommentarer

Siste innlegg