Kjøttfri middags tips: Pytt i panne

Hei!

Idag er det pytt i panne på menyen toppet med speilegg. Dette smakte nydelig sammen med en deilig spinatpai som tilsammen ble et godt, sunt og mettende måltid.

Pytt i panne

(4 porsjoner)

 

1/2 squash

1 middelsstor søtpotet

4 poteter

1 rødløk

2 fedd hvitløk

 1 rød paprika

1 purreløk

 

krydder:

 1 ts Maldon salt

1/2 ts pepper

noen dråper tabasco

tørket persille

 

Topping:

2- 4  speilegg  etter ønske

 

Start med å skrelle poteter og skjær i terninger.

Skjær den hvite delen til purren i skiver.

Vask og skjær  en halv squasj i terninger.

Skjær en rødløk i skiver /eller finhakk løken.

Press 2 fedd hvitløk med en hvitløkspresse.

Vask og skjær i terninger en paprika.

Ha alt en en stekepanne med litt høye kanter og tilsett ca 1 dl vann. La dette småkoke. Smak til med salt og pepper. grillkrydder og noen dråper tabasco.

 Stek speileggene i  litt salt en egen forvarmet  stekepanne.

Når grønnsakene er gjennomkokt (det vil ta ca 20- 30 minutter) kan du legge eggene oppå grønnsakene og drysse litt tørket persille over.

Vi hadde idag hjemmelaget spinatpai som tilbehør til pytt i panne. Det ble et kjempegodt og mettende måltid! 

Håper det smaker!

 

 Ønsker deg en flott dag!

 

 

#spisogspar #blogg #hverdag #matglede #helse #middag #tips #pyttipanne #oppskrift #mat #hverdag #tirsdag #matfrabunnen 

16 kommentarer

Siste innlegg