Hei!
Idag hadde minsten min 1.skoledag, kan nesten ikke tro at han har blitt sååå stor! Så nå blir det en liten feiring her i dag med familien 🙂
Dagens middags tips er svinekoteletter med ovnstekt squash og toppet med speilegg og Brie ost. Dette er kjempegodt med rene råvarer. Ovnsstekt squash er kjempegodt, de blir ikke crispy, men mer bløte når en steker de på denne måten. Alt i alt er dette et sunt, godt og mettende måltid.
Svinekoteletter med speilegg og ovnsstekt squash
(4 porsjoner)
1 pakke med svinekoteletter (4 stk)
maldon salt
pepper
saft av en sitron
grillkrydder
4 egg (topping)
Brie ost (topping)
1 stk squash
et par spiseskjeer matolje
maldon salt
pepper
Stek svinekotelettene i stekepanne med salt, pepper , sitronsaft og grillkrydder.
Skru ned varmen og sett lokk over så det siver væske ut av kjøttet, dette er en god saus du kan bruke ved servering.
Vask og skjær squash i tynne skiver og legg skivene utover et bakepapir på stekeplate, ha salt og pepper og olje over.
Sett midt i stekeovnen på 200 grader. Stek til de blir litt gylne i kantene i ca 20 minutter.
Stek speilegg og skjær opp Brie ost i skiver. Legg speilegg og Brie ost på toppen av de stekte svinekotelettene. Ha gjerne salat som tilbehør.
Håper det smaker!
#spisogspar #blogg #matglede #middag #svinekoteletter #tips #onsdag #lavkarbo #sunt #godt #august #hverdag
NAM ! Fine tips du kommer med… artig med inspirasjon til nye retter <3
Kjempedeilig 🙂 Jeg er veldig glad i squash egentlig 🙂
Tusen takk :)) ja dette er kjempe godt :))
Tusen takk <3
ser deilig ut! Du legger ut så utrolig mye fristende mat, får så lyst til å stå opp bare for å prøve det, haha :p
Jannicke Elnæs: Tuusen takk <3 Kjekt å høre :))