Hei!
Igår lagde jeg sjokolademuffins (lavkarbo) som ble kjempegode, oppskrift på de finner du HER, og i dag hadde jeg lyst å lage vaniljemuffins med bringebær i da jeg hadde en eske med ferske bringebær som måtte spises før de ble for gamle. Det er så moro å eksperimentere og lage sunnere alternativer av mat, og en kan lett lage mye godt uten mel og sukker.
Vanilje og bringebærmuffins
(12 stk)
3 egg
1 1/2 dl sukrin melis (eller annen søtning)
2 ts bakepulver
2 ts vanijepulver
50 gram mandelmel
40 gram kokosmel
Bringebær (minst 1 stk til hver muffins)
Sett stekeovnen på 170 grader (over og under varme)
Visp egg og søtning til en luftig og lys eggedosis.
Sikt resten av ingrediensene inn i eggedosisen.
Smør litt smør i formene (i bunnen og oppover kantene) og hell røren over i muffinsformer og stikk nedi røren 1 -3 stk bringebær. Sett dette midt i stekeovnen i ca 15 – 20 minutter. Sjekk med en kakestikke/ grillpinne om de er gjennomstekte.
Nytes som de er, eller toppes med krem/ smørkrem og gjerne friske bær og et dryss med sukrin melis.
De er aller best ferske!
Håper det smaker!
Klem
– Katrine –
#spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #muffins #lavkarbo #lavkarbomuffins #lavkarbovaniljemuffins #dessert #kake# glutenfri #melkefri #laktosefri #bringebærmuffins #bringebær #hverdag #tirsdag
Disse ser nydelige ut!!
Mmm, ser herlig ut!
Mathilde C. Bjørnseth: Tusen takk <3
Victoria Larsen: Tusen takk <3
Hvor kjøper du den slags muffinsformer? Veldig fine.
Har søkt litt på nett, men finner ikke sånne i “papp”
Takk for veldig gode oppskrifter.
Tusen takk
Disse formene er kjøpt hos søstrene Grene, om jeg ikke husker feil..

