Hei!
Ny uke og nye muligheter!
Dette ble en kjempegod og mettende grøt. Chiafrøene kan bløtlegges kvelden før og så kan du lage grøten på morningen. Chiafrø er små frø fulle omega 3, fiber, en rekke vitaminer og mineraler. Så dette er en super kick start på uken!
Mandelgrøt med chiafrø
(1 porsjon)
60 gram mandelmel (malte mandler)
2 ts chiafrø
ca 2 dl H melk eller fløte
1 ss smør
litt salt
litt sukrin gold eller annen søtning
Ha chiafrøene i melken/ fløten i et glass og la svelle i ca 2 timer. eller over natten. Ha de så i en kasserolle og tilsett mandelmelet, smør og salt og søtning og skru på middelshøy varme mens du rører om. Tilsett mer væske viss det er behov for det.
Når det begynner å koke skrur du ned varmen litt og rører til rette konsistens, tilsett eventuelt mer væske viss grøten er for tykk.
Håper det smaker!
Klem
– Katrine –
#spisogspar #blogg #matglede #lavkarbo #tips #oppskrift #grøt #lavkarbogrøt
Så nydelig 🙂 God morgen!
Ser ut som risgrøt, men smaker så klart noe annet 🙂 Takk for tips 🙂
Naminam..:)) Har chiafrø som jeg strør på ulike ting her også.. Grøten ser fristende ut <3<3
annebe: Tusen takk <3 Jeg synes den ble veldig god <3 <3
frodith: Smaker mer mandel av grøten ja, men fikk litt mer risengryns konsistens med chiafrøene i tillegg til mandelmelet :))
Victoria Larsen: Tusen takk <3 Ha en fin dag <3
Så godt ut! Lignet på risgrøt 🙂 Smaker det likt ?
denutroligereisen89: Tusen takk <3 Smaker mer mandelsmak av den :))