Hei og godt nytt år!
Så var vi tilbake til hverdagen igjen, ihvertfall for de aller fleste! Dagens sunne mat-tips er chiapudding med mandelsmør som er en super start på dagen eller et godt og mettende mellommåltid/ lunsj. Det fine med mandelsmøret er at metthetsfølelsen varer så mye lengre. Jeg har toppet chiapuddingen med nyrørte bringebær søtet med sukrin melis – min favoritt! Det en må huske på når en lager chiapudding er at det tar litt tid før den er klar, den må nemlig stå i minst 2 timer – og gjerne over natten så den blir tykk og god og klar for å nytes.
Chiapudding
(1 porsjon)
2 dl kokosmelk
2 ss chiafrø
smak til med søtning, feks sukrin melis
mandelsmør finner du oppskrift på HER.
Miks med en gaffel frø og kokosmelk og smak til med søtning.
Ha mandelsmør i bunnen på et glass, så heller du chia og kokosmelk over og setter det i kjøleskapet til det er stivnet, det tar minst 2 timer, la det gjerne stå over natten.
Før servering kan du ha nyrørte bringebær med søtning på toppen og du har et deilig og mettende måltid.
Håper det smaker!
Klem
– Katrine –
#spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #chiapudding #lavkarbo #mandelsmør #tirsdag #frokost #ukestart #lunsj #måltid #mat #hverdag #januar #2018 #nyttår #sunt #godt #lavkarbotips #matfrabunnenav
Det er mange som spiser sånn chiapudding, jeg tror jeg må prøve. Det ser litt godt ut. Er det? Eller mest sunt bare…?
frodith: Jeg synes det er veldig godt, men smaken er jo som baken, hehe ;)) Det er et stort pluss at det er sunt i tillegg synes jeg :))
Ser nydelig ut!!
får prøve denne versjonen:)
Janne: Ja dette ble kjempegodt synes jeg :))
Victoria Larsen: Tusen takk <3
Ser jo så godt ut…må prøve dette en gang..takk for tips! og godt nytt år til deg og dine!
Toini: Tusen takk <3 <3 <3
Hei og godt nyttår!
har ikke smakt den så det er mulig jeg skal prøve denne – kanskje når jeg skal ha klubb. Den kan jo stå litt som du sier….. kan lage den dagen før 
Spennende dessert og sunn i tillegg