Frisk bringebær sorbet (lavkarbo) i varmen!

Hei!

Idag startet dagen med hele 22 varmegrader her i Bergen! Og hva er vel ikke bedre enn en frisk og kjølende bringebær sorbet til frokost? Sorbet er det eneste som frister akkurat nå i varmen! 

Setter du sorbeten i fryseren ca 2 timer kan du lage kuler av den og blir en deilig frukt-is!

Og sjekk den NYDELIGE FARGEN på sorbeten💕!

Denne sorbeten er sukkerfri, og kan også lett gjøres laktosefri  ved å bruke feks kokosmelk. 

Kanskje bikker gradstokken over 30 grader i dag også? 

Bringebær sorbet

(1 stor porsjon)

 

ca 150 gram Gresk/ Tyrkisk Yoghurt ( fra Lindahl ) (ca 5 KH pr 100 gram) eller creme fraishe (2,9 KH pr 100 gram) / kokosmelk ( 6 KH pr 100 gram) / kremfløte (2,9 KH pr 100 gram)

200 gram frosne bringebær

ca 2-3 ss sukrinmelis eller annen søtning etter smak

ca 1 ss fibersirup clear (kan sløyfes)

Du trenger også en stavmikser

 

Bruker du kokosmelk eller kremfløte så tilsett litt og litt væske til ønsket konsistens.

Kjør med en stavmikser de frosne bringebærene sammen med feks yogurt til en klumpfri sorbet.

Smak til med søtning.

Server straks!

 

Håper det smaker!

 

NYT DAGEN!

💕

 

#spisogspar #blogg #matglede #lavkarbo #sorbet #bringebær #bringebærsorbet #hverdag #torsdag #tips #oppskrift #sunt #godt #sukkerfri #Norge #Bergen #Norway #lavkarbooppskrift #lavkarbotips 

8 kommentarer

Siste innlegg