Hei,
1.juni idag og vi trer inn i første sommer-måneden 💗🌞 Og smuldrepai er skikkelig sommermat 💗💗💗
Smuldrepai med rabarbra og jordbær
(ca 28 cm i diameter)
Fyll:
400 gram rabarbra
300 gram jordbær
ca 1 ts vaniljepulver eller vaniljeessens etter smak
ca 3 ss Finesse bakesukker
1 ss flytende natreen
Bunn:
100 gram mandelmel (ikke fettredusert)
30 gram kokosmel
75 gram romtemperert mykt smør
2 ss finesse bakesukker
Vask og skjær opp rabarbra i ca 2 cm størrelse, og ha det i en kasseolle sammen med jordbærene, gi det et oppkok til jordbær og rabarbra begynner å løse seg litt opp.
Sett stekeovnen på 175 grader (over og under varme)
Smuldre sammen i en bolle mandelmel, kokosmel, romtemperert smør,
finesse og vaniljepulver/vaniljeessens. Lag gjerne små klumper av blandingen.
Smuldre paideigen over og dryss med søtning (jeg brukte her natreen strø) og litt kanel.
Sett midt i stekeovnen og stek i ca 20 minutter.
Legg et bakepapir over dersom den begynner å bli mørk.
Server med sukkerfri vaniljeis eller vispet krem til.
Håper det vil smake!
Ønsker deg en god dag!
💗
#lavkarbo #lowcarb #keto #smuldrepai #sukkerfri #glutenfri