Lavkarbo smuldrepai med rabarbra og jordbær

Hei,

1.juni idag og vi trer inn i første sommer-måneden 💗🌞 Og smuldrepai er skikkelig sommermat 💗💗💗

 

 

 

 

Smuldrepai med rabarbra og jordbær

(ca 28 cm i diameter)

 

Fyll:

400 gram rabarbra

300 gram jordbær

ca 1 ts vaniljepulver eller vaniljeessens etter smak

ca 3 ss Finesse bakesukker

1 ss flytende natreen

 

Bunn:

100 gram mandelmel (ikke fettredusert)

30 gram kokosmel

75 gram romtemperert mykt smør

2 ss finesse bakesukker

Vask og skjær opp rabarbra i ca 2 cm størrelse, og ha det i en kasseolle sammen med jordbærene, gi det et oppkok til jordbær og rabarbra begynner å løse seg litt opp.

Sett stekeovnen på 175 grader (over og under varme)

                                   Smuldre sammen i en bolle mandelmel, kokosmel, romtemperert smør,

                                                                      finesse og vaniljepulver/vaniljeessens.                                                                          Lag gjerne små klumper av blandingen.

                                Smuldre paideigen over og dryss med søtning (jeg brukte her natreen strø) og litt kanel.

Sett midt i stekeovnen og stek i ca 20 minutter.

Legg et bakepapir over dersom den begynner å bli mørk.

Server med sukkerfri vaniljeis eller vispet krem til.

 

Håper det vil smake!

Ønsker deg en god dag!

💗

#lavkarbo #lowcarb #keto #smuldrepai #sukkerfri #glutenfri

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg