Hei!
Vi pleier så og si hver lørdag å spise pizza, og i dag toppet vi pizzaen for første gang med cavolo nero som er en mer crispy variant av grønnkål. Cavolo nero er smakfull, anvendelig og vitaminrik, frisk og sprø og har lang holdbarhet. Har du smakt cavolo nero før?
Ønsker dere en nydelig lørdag <3
Pizzabunn
ca 5 dl fint speltmel
ca 3 dl fibra mel
1/2 pose gjær
2-3 dl lunkent vann
litt salt
litt olivenolje
Bland alle ingrediensene sammen og kjør deigen i en kjøkkenmaskin og la gå i ca 10 minutter på laveste hastighet.
La så deigen heves videre i ca 20 – 30 minutter.
Da er deigen klar til å kjevles ut i ønsket form og du kan fylle på med dine favorittingredienser. Vi hadde pizzasaus, stekt kylling, ost, oliven, rødløk og cavolo nero som ble til sammen kjempegodt. Sett midt i stekeovnen på 225 grader i ca 15 minutter.
Da er pizzaen klar for nyyyytes!
Her ser dere hvordan cavolo nero ser ut.
#pizza #spis #spar #spisogspar #blogg #mat #helg #lørdag #hverdag #vitaminrik #helse #livsstil #middag #kos #mamma #mammablogg #matblogg #Norge #høst #vinter
Det så godt ut!
nam! 😀 Nyyyt lørdagen videre <3
Hmmmm. …. det ser deilig ut! Har aldri smakt det…… lærer mye nytt av deg. Moro <3
Tusen takk for mange spennende mattips 🙂
Ha en flott lørdagskveld….her i huset blir det også pizza snart 🙂
Har ikke prøvd tidligere men det så veldig godt ut 🙂
Det har jeg aldri smakt, men det så spennende ut da:) Så ut som en deilig pizza:) Ønsker deg en flott lørdag videre:)
Nei, det har jeg ikke smakt 🙂 Og har nok en favoritt med kylling i jeg 🙂
Har faktisk ikkje eingang høyrd om cavolo nero før! Men er sjukt glad i grønn topping på pizza, så får prøve det neste gang vi lage heimelaga pizza her i huset 😀
JSH: Ja det anbefales, kjempegodt 😀
frodith: Det var kjempegodt sammen med kylling 😀
birdbay: Det ble veldig godt, og spennende å prøve ut nye smaker :)) Ha en herlig lørdag <3
Anna Madelen: Det ble veldig godt, anbefales 😀
Gry Hege Johansen: Så gøy at du liker mattipsene :)) Kos dere med pizza ikveld 🙂
Margrethe: Tusen takk <3 Det ble veldig godt, gøy å prøve litt nye smaker :))
Kristi Pedersen: Tusen takk <3 Nydelig lørdag til deg <3
Silje Moen: Tusen takk <3 Det ble kjempegodt 🙂
Spennende. Det har jeg ike prøvd før.
Naomi, tepausen,blogg,no: Det anbefales 🙂 Sunt og godt 🙂
Så godt det så ut!
dette så helt fantastisk ut <3
Det har jeg hverken hørt om eller smakt…men den pizzaen så iallefall veldig god ut :))))
wow, du kommer med så mange gode tips. Men dette er uten tvil et av mine favoritter. Skal uten tvil prøves, woho !!
Det ser herlig ut!
Deilig med pizza, gøy å prøve nye ting som topping. Jeg har smakt den, syns nesten den var bedre enn grønnkål- men visste ikke at den het det ….:)
lykkebobla: Ja det var veldig godt, så skal absolutt bruke dette igjen:)
Mathilde C. Bjørnseth: Tusen takk <3
REBECCA HOLDER: Ja det ble kjempegodt, anbefales :)) Tusen takk <3
annebe: Spennende å eksperimentere litt med toppingen , og dette ble godt og sunt :))
Constanza Marcela: Tusen takk <3
Bergensergenser: Tusen takk <3 Ble kjempegodt 🙂