Hei!
Det er sol og sommervarme i Bergen, og når det 20 grader i skyggen- må man ha IS!
Denne isen er superlett å lage:
Du trenger bare en boks med kesam bringebær eller kesam med jordbær og rabarbra til 4 is, og friske bær som blåbær og bringebær. Vil du ha jordbær i isen er det lurt å dele jordbæret i flere deler, da det blir steinhardt når det fryses.
Bland kesam og bær og hell i isformer. Frys i ca 3 timer og nyyyyyyyt!
#spisogspar #blogg #mat #is #hjemmelaget #dessert #helse #sunt #godt #mamma #livsstil #mai #vår #bergen #Norge #blogglisten #foto #bilde #matfrabunnen #hverdag #matglede #tips
19 kommentarer
Så utrolig spennende oppskrift! Disse må jeg teste ut! Ser kjempe gode og friske ut 😀
De så gode ut! Den må deles <3
Mia: Tusen takk :)) Kjekt at du synes det <3
Victoria Larsen: Tusen takk <3 Ble veldig gode :))
Flott tips! Nammmmm
De så nydelige ut 🙂 Åssen blir konsistensen på disse? Jeg får alltid krystaller eller veldig merkelig konsistens når jeg lager is, med mindre jeg lager med frosne bananer og spiser med engang hehe 🙂
Ser helt nydelig ut ! Is i varmen smaker bra <3
annebe: Tusen takk <3 Ja is i varmen er perfekt :))
Iselin Renée: Ja disse ble spist ganske kjapt, og da var konsistensen bra, men godt mulig at de blir veldig harde og krystaller visst de fryses lenge….
dvergpinschere i mitt hjerte: ja is i varmen er så godt :))
De så veldig gode ut! Kan jeg spørre hvor du får tak i ispinner?
denutroligereisen89: Tusen takk 🙂 Søstrene Grene har ispinner :))
De så jo bare nydelige ut da! 😉
<3 God kveld -klem
EtVennligPuff: Tusen takk <3 God kveld til deg også :)) Klem <3
Ok, takk for tips! 🙂 Ha en fin kveld!
denutroligereisen89: Bare hyggelig <3 God kveld til deg 🙂
Takk for det og i like måte 🙂
Så nydelige og gode de så ut! 🙂
elisebr: Tusen takk 😀