Hei!
Dette er bare så godt og superenkelt å lage: eggemuffins eller omelettmuffins. Denne sunne retten passer godt til både frokost, lunsj, supert til piknik og til kvelds.
Eggemuffins / omelettmuffins
(ca 7 -8 stk)
7 økologiske egg
3 ss fløte eller melk
4 ss grovrevet parmesanost / hvitost
1/2 ts maldon salt
1/2 ts pepper
Fyll: feks paprika, tomat, skinke, vårløk og gjerne friske urter som timian og eller oregano
Stekes på 220 grader.
Visp egg, melk, grovrevet parmesanost, salt og pepper i en bolle. Tilsett så det du måtte ønske av paprika, skinke osv….
Hell eggeblandingen over i muffinsformer (lurt å pensle formene med litt olje først) og stek midt i stekeovnen i ca 10 -15 minutter.
Når omeletten er stivnet helt er den ferdig og du kan ta den ut av ovnen. La den stå å avkjøles litt før du kan spise den.
Da er den klar for å nytes!
Håper det smaker!
God helg!
#spisogspar #blogg #matglede #lavkarbo #frokost #lunsj #tips #oppskrift #omelett #mat #hverdag #mammablogg #blogg #sommer #ferie #sol #spisogspar #matblogg #foto #omelettmuffins #helg #fredag #lørdag
Det er utrolig godt!
Victoria Larsen: Tusen takk, ja disse er veldig gode :))
DEt ser jo så godt ut..og blir de ordentlig stekt også? ikke bløte inni? flott tips!
dvergpinschere i mitt hjerte: klart de blir ordentlig stekt 😀 De blir faste og fine akkurat som en omelett :))
De ser kjempegode ut! Nam…. <3
De såg kjempedeilig ut!
Absolutt noe jeg skal lage i morgen ser jeg! Så utrolig godt ut! Takk for så mange fine og enkle tips!
Victoria Grøtting: Tusen hjertelig takk 🙂
Ingrid Elise: Tusen takk <3
Margrethe: Tusen takk, de er veldig gode :)) <3
de var jo kjempe kule ;D
superdaddy92: Tusen takk for det 😀
Dette skal jeg lage en dag. Er glad i omelett og disse ser jo enda penere ut enn de som er pannestekt! 🙂
denutroligereisen89: Tusen takk <3 Ja disse er enkle å lage og smaker kjempegodt, supert i matpakken :))
Ja, de virket gode å spise og gode å ha/praktiske. 🙂
denutroligereisen89: Tusen takk 🙂
Dette så kjempe godt ut! 😀
Jeanett Michelle: Tusen hjertelig takk <3