Hei!
Omelett er så godt og mettende og ikke minst enkelt å lage! Omelett er også en super måte å bruke opp rester på. I går hadde jeg en halv paprika, en halv squash og litt sopp igjen fra middagen igår, og da brukte jeg likeså godt dette i omeletten.
Omelett passer bra både til frokost, lunsj middag og til kveldsmat.
En liten omelett
(2 porsjoner)
5 mellomstore egg
5 ss revet parmesan ost
5 ss fløte
salt og pepper
1/2 squasj skjært i tynne ringer, delt i 4 deler.
1/2 rød paprika skjært i strimler
1/2 boks med oppskjærte sjampinjong sopp
Skjær opp paprika og squasj.
Visp sammen egg, fløte, revet ost, salt og pepper.
Hell det oppi varm stekepanne (jeg bruker teflon stekepanne).
Skru ned varmen til svak varme og tilsett paprika, squasj og sopp.
Sett lokk på stekepannen og la det stå på svak varme til omeletten er stivnet helt.
Da er den klar til å nytes!
Håper det smaker!
Klem
– Katrine –
#spisogspar #blogg #matglede #tips #oppskrift #omelett #lavkarbo #hverdag #lavkarbomat #matfrabunnen #januar #mat
Nam! Denne fikk jeg lyst til å prøve!:)
SIRI ALVÆR: Tusen takk <3
Omelett er så godt og enkelt! 🙂 Elsker omelett med paprika i mange farger, skinke, pepperoni og litt ost. Det er min og ungenes favoritt 🙂
denutroligereisen89: Ja det er godt og enkelt 🙂
Omelett er så godt! Jeg lagde omelett i wraps som var sykt digg! Les om det på bloggen min om du vil 🙂
iselinsorvik: Ja sant det er 🙂