Hei!
Har du smakt grønnkålchips før? Det anbefales, grønnkål er en super grønnsak proppfull av antioksidanter, vitaminer, mineraler, jern og kostfiber. Den passer ypperlig til topping på supper, den er god sammen med kjøtt og fisk, men den er også god som den er!
Bre fersk grønnkål utover en stekeplate.
Når grønnkålen er ferdigstekt er den blitt mørkere på farge og crispy.
Crispy grønnkålchips
1 pose oppskjært grønnkål klar til bruk (køpes hos bl.a Rema 1000)
salt, feks havsalt
pepper / grillkrydder
matolje
Andre smakskombinasjoner som kan anbefales er:
revet parmesanost
eller 1 ts chili og 1 ts salt
Sett stekeovnen på 170 grader (over og under varme)
Bre utover en stekeplate ikledd bakepapir grønnkål og dryss salt og krydder over, hell tilslutt matolje over.
Sett brettet midt i stekeovnen og stek i ca 15 – 20 minutt til grønnkålen er blitt crispy. Snu litt på grønnkålen under steking.
Løft bakepapiret opp med grønnkålen på og legg det på en rist til avkjøling.
Håper det smaker!
Ha en flott dag videre!
#spisogspar #blogg #matglede #helse #lavkarbo #lavkarbotips #sunt #godt #mat #grønnkål #grønnkålchips #hverdag #torsdag
Jeg digger stekt grønnkål! Supergodt! Takk for oppskrifter 😀
Sååå nydelig! Elsker det 😀
Nam, det så godt ut! 🙂 Må prøves ut!
Så godt det så ut! 😀 <3
Har hørt om det men aldri smakt eller laget..ser godt ut 🙂 Ha en fin kveld <3
Har smakt det..og det var godt…men ikke noe jeg lager selv..er ikke så utforskende på kjøkkenet..og blir helt målløs over alt du klarer å trylle frem…flott tips! ha en god kveld!
Hm…kan jeg lage noe så sunt som chips, og at det i tillegg smaker godt, da er jeg liksom reddet..For her går det nedpå for mye snop for tida 😛
Dette skal testes:)
Tina: Ja sant det er godt 😀
Victoria Larsen: Ja dette er kjempegodt 😀
Kathrine Skaug: Tusen takk <3 Anbefales å teste :))
elisebr: Tusen takk <3
annebe: Tusen takk <3 Ja det er sunt og godt 😀 Ha en flott kveld! <3
Toini: Tusen takk 😀 God kveld til deg :))
frodith: Ja dette er noe man kan nyte med god samvittighet 😀
Siri Alvær: Håper det smaker :))
Er ikke så glad i grønnkål, men har hatt lyst til å teste det lenge. Smaker det litt annerledes enn fersk? 🙂
Iselin Renée: Ja det er mye mer smak når den krydres og stekes til den blir crispy, synes jeg 😀