Hei 🙂
Siden det er lørdag og jeg har fri så startet dagen med en deilig fettkaffe-mocca toppet med krem 😀 – dette anbefales om du ikke har prøvd det alt! Her regner og blåser det, et skikkelig guffent lørdags vær, men koselig å være inne å kose seg med en god bok og noe godt å drikke.
Fettkaffe-mocca:
(1 kopp)
2 dl kaffe (gjerne litt sterk)
1 stor ss smør eller kokosolje
ca 0,5 dl kremfløte (2,9 gram karbo pr 100 gram)
ca 1 ts kakao
smak til med ønsket søtning: jeg brukte noen dråper natreen
blender er greit å bruke når en lager fettkaffe
Hell nylaget kaffe i en kopp og ha i smøret/kokosoljen så det smelter inn i kaffen mens du visper med en liten visp, eller du kan bruke en blender.
Tilsett så fløte, kakao og søtning og visp godt.
Da er kaffe-moccaen klar for å nytes – og det beste av alt: denne holder deg mett leeeeenge!
Topp med vispet krem for ekstra luksus 😀
Håper det smaker!
TIPS: Om du synes kaffen blir for kald med fløten oppi kan du varme fløten opp før du har den i kaffen.
Du kan tilsette egg viss du ønsker det, men pass på at kaffen ikke er kokende varm da, for da blir det en klumpete egge-masse!
Du kan også ha en til to ruter med sukkerfri sjokolade oppi, men legg de oppi mens kaffen er rykende varm så de smelter inn.
Følg meg gjerne på instagram: @katrinestenhjem
Ønsker deg en herlig lørdag!
#fettkaffe #lavkarbo
Jeg er skikkelig sær på kaffe, det må enten være bare vanlig kaffe, eller kaffe latte (uten smaktilsetning) 🙂 Ha en fin lørdag Katrine 🙂
😀
Denne skal jeg prøve, tusen takk😍
Håper det vil smake❤️☕️