Fettkaffe-mocca

Hei 🙂

Siden det er lørdag og jeg har fri så startet dagen med en deilig fettkaffe-mocca toppet med krem 😀 – dette anbefales om du ikke har prøvd det alt! Her regner og blåser det, et skikkelig guffent lørdags vær, men koselig å være inne å kose seg med en god bok og noe godt å drikke.

 

 

Fettkaffe-mocca:

(1 kopp)

2 dl kaffe (gjerne litt sterk)

1 stor ss smør eller kokosolje

 ca 0,5 dl kremfløte (2,9 gram karbo pr 100 gram)

ca 1 ts kakao

smak til med ønsket søtning: jeg brukte noen dråper natreen

blender er greit å bruke når en lager fettkaffe

 

Hell nylaget kaffe i en kopp og ha i smøret/kokosoljen så det smelter inn i kaffen mens du visper med en liten visp, eller du kan bruke en blender.

Tilsett så fløte, kakao og søtning og visp godt.

Da er kaffe-moccaen klar for å nytes – og det beste av alt: denne holder deg mett leeeeenge!

Topp med vispet krem for ekstra luksus 😀

Håper det smaker!

 

TIPS: Om du synes kaffen blir for kald med fløten oppi kan du varme fløten opp før du har den i kaffen.

Du kan tilsette egg viss du ønsker det, men pass på at kaffen ikke er kokende varm da, for da blir det en klumpete egge-masse!

Du kan også ha en til to ruter med sukkerfri sjokolade oppi, men legg de oppi mens kaffen er rykende varm så de smelter inn.

 

Følg meg gjerne på instagram: @katrinestenhjem

 

Ønsker deg en herlig lørdag!

 

 

 

 

#fettkaffe #lavkarbo

4 kommentarer
    1. Jeg er skikkelig sær på kaffe, det må enten være bare vanlig kaffe, eller kaffe latte (uten smaktilsetning) 🙂 Ha en fin lørdag Katrine 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg