Hei,
Hjemmelaget granola er så godt og veldig enkelt å lage 😊👌💗
Denne granolaen ble bare helt nydelig – god som snacks og god som topping på smoothies, yoghurt eller for å gi ekstra krønsj til salater 😊
Frokostblanding/ granola med kakao nibs og hampfrø
(et glass)
100 gram mandler
100 gram valnøtter
1 liten klyp salt
2 ss Sukrin gold
2 ss Sukrin sirup
1 ss kokosolje/ Cocosa
ca 0,25 dl vann
Etter steking tilsettes:
Kokosflak
1- 2 ss hampfrø (8 karbo per 100 gram)
1- 2 ss kakao nibs / råkakao (6 gram karbo per 100 gram)
Sett stekeovnen på 180 grader (over og under varme)
Hakk med en blender/ kjøkkenmaskin mandler og valnøtter.
Finn frem et stekebrett med bakepapir. Bland sammen mandler og nøtter med sukrin gold, litt salt, litt vann, kokosolje og sukrin sirup i en bolle og bre dette utover stekebrettet.
Sett til steking midt i stekeovnen ca 15 minutt.
Rør om innimellom med en stekespade / tresleiv under stekingen.
Når granolaen er blitt tørr og fått en gyllen farge er den ferdig.
La det avkjøles litt så tilsettes kokosflak, hampfrø og kakao nibs.
Oppbevares i boks eller på glass i romtemperatur.
Dette er godt som snacks akkurat som det er, eller som topping på yoghurt eller i salater for å gi litt krønsj 😊👌
Håper det smaker!
Ønsker deg en flott dag!
💗
Følg meg gjerne på instagram for mer inspo: @katrinestenhjem
#lavkarbo #keto #lchf #lowcarb #lavkarbovennlig #frokostblanding #nutrition #granola #kakaonibs
Sunne gode tips!
Hei. Synes virkelig du har. gode, sunne og inspirerende oppskrifter! Har laget granola selv noen ganger, også med hempfrø. Ser du har dem oppi etter steking. Tåler ikke disse frøene varmebehandling? De har jo så mye næring i seg som vi vil ta vare på ❤️
Tusen takk for så koselig tilbakemelding ❤️ Hampfrø bør ikke varmes opp, for da går mange av næringsstoffene bort, de kan ristes lett.😄🥰❤️
Her var det mye godt! God og sunn mat!
Tusen takk 😍❤️ Så kjekt å høre ❤️🥰