Lavkarbo frokostblanding/granola

Reklame | Helsefreak.no

Hei,

Hjemmelaget granola er så godt og veldig enkelt å lage 😊👌💗 Denne gangen har jeg testet supermaten råkakao nibs og hampfrø fra Helsefreak.no  som har så mye godt. Akkurat nå har de 15 % rabatt på all supermat.

Denne granolaen ble bare helt nydelig – god som snacks og god som topping på smoothies, yoghurt eller for å gi ekstra krønsj til salater 😊

 

 

 

 

 

Frokostblanding/ granola med kakao nibs og hampfrø

(et glass)

100 gram mandler (6,6 gram karbo per 100 gram)

100 gram valnøtter (2,8 gram karbo per 100 gram)

1 liten klyp salt

2 ss Sukrin gold

2 ss Sukrin sirup

1 ss kokosolje/ Cocosa

ca 0,25 dl vann

 

Etter steking tilsettes:

Kokosflak

1- 2 ss hampfrø (8 karbo per 100 gram)

1- 2 ss kakao nibs / råkakao (6 gram karbo per 100 gram)

 

Sett stekeovnen på 180 grader (over og under varme)

Hakk med en blender/ kjøkkenmaskin mandler og valnøtter.

Finn frem en ildfast form og bland sammen mandler og nøtter med sukrin gold, litt salt, litt vann, kokosolje og sukrin sirup.

Sett til steking midt i stekeovnen ca 15 minutt.

Rør om innimellom med en stekespade / tresleiv under stekingen.

Når granolaen er blitt tørr og fått en gyllen farge er den ferdig.

La det avkjøles litt så tilsettes kokosflak, hampfrø og kakao nibs.

Oppbevares i boks eller på glass i romtemperatur.

Dette er godt som snacks akkurat som det er, eller som topping på yoghurt eller i salater for å gi litt krønsj 😊👌

 

Håper det smaker!

Ønsker deg en flott dag!

💗

 

Følg meg gjerne på instagram for mer inspo: @katrinestenhjem

 

 

 

 

 

 

#lavkarbo #keto #lchf #lowcarb #lavkarbovennlig #frokostblanding #nutrition #granola #kakaonibs

3 kommentarer
    1. Hei. Synes virkelig du har. gode, sunne og inspirerende oppskrifter! Har laget granola selv noen ganger, også med hempfrø. Ser du har dem oppi etter steking. Tåler ikke disse frøene varmebehandling? De har jo så mye næring i seg som vi vil ta vare på ❤️

      1. Tusen takk for så koselig tilbakemelding ❤️ Hampfrø bør ikke varmes opp, for da går mange av næringsstoffene bort, de kan ristes lett.😄🥰❤️

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg