Reklame | Tights.no
Hei,
Dette ble en kjempegod middag Jeg har brukt lavkarbo nudlene fra Tights.no som inneholder kun 0,6 gram karbo per 100 gram
Du kan helt fint bytte disse nudlene ut med bønnespirer som smaker kjempegodt.
Asiatisk nudelsuppe med biffkjøtt
(4 porsjoner)
2 pakker Monster Miracle Noodles (tilsammen 300 gram) fra Tights.no, eller 300 gram bønnespirer
350 gram biffstrimler av storfe
1 liten gul løk
matolje/smør
1 rød paprika
1 boks med babymais (ca 410 gram)
salt etter smak
litt pepper etter smak
ca 2 ts paprikapulver
1/2 ts spisskummen
1 1/2 terning grønnsaksbuljong, knust
litt grillkrydder etter smak
2 fedd hvitløk, presset med hvitløkspresser
1/2 ts malte korianderfrø
1/2 ts raspet ingefær
ca 6 dl vann
ca 4 ss soyasaus
1 ts red curry paste
saft av en halv lime
Topping:
Ferske koriander blader
ristede sesamfrø
Start med å steke smør eller matolje i stekepanne.
Tilsett finhakket løk og stek til den er myk og blank.
Tilsett biffstrimlene og stek til de er møre.
Skjær opp paprika i skiver og stek sammen med biffstrimlene.
Hell vannet av babymasien og skyll de litt i en sil før du skjærer de i to og steker de i stekepannen.
Knus en og en halv grønnsaksbuljonger i feks en morter og bland dette inn med grønnsakene og biffstrimlene i stekepannen, tilsett resten av krydderet, presset hvitløk og raspet ingefær, hell over ca 6 dl vann og la det småkoke på middels varme.
Hell nudlene over i en sil og skyll de godt før de blandes inn med resten av ingrediensene.
Skvis limesaft over, og smak til med eventuelt salt og krydder og eventuelt tilsett mer vann til ønsket konsistens.
Lag ristede sesamfrø: Hell sesamfrøene i en stekepanne og rist på middels varme til det begynner å poppe.
Rør godt i et par minutter, slik at frøene får en lett gyllen farge.
Pass på at det da ikke er for sterk varme, da de svir seg lett.
Dryss over ristede sesamfrø og ferske korianderblader ved servering
Håper det vil smake!
#lavkarbo #noodlesoup #lowcarb
Har spist lignende:) Brukte svinekjøtt isteden:)
Ja, godt med svinekjøtt også til

